IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
11.9.17 12:37

@agiss I ja si Te pamatuju a ty testiky vypadaji prekrasne!
@ejbinka Jeee, to je dobre, dalsi psisko a rekonstrukce. My to vyresili stehovanim a taky psiskem, oboji zacatkem rijna, tak mame podobne napady…

@Lentilanek, @WmarliesW To je hezke vas tu videt, i kdyz uz davno mate jine materske starosti… Je hezke, ze sem jeste zabrousite :srdce:

@Romčinka No ty vypadaji luxusne, takhle silnou dalnici jsem snad nikdy nemela, no taky asi proto, ze nakonec vzdy vse skoncilo:/

Jinak ja jsem, holky, ted 7. den od KETu jednoho 5denniho embryjka a mam na testu slaboulililinkeho ducha. Tak se strasne bojim, ze bude silit jen par dnu a pak zase slabnout, ptz to uz jsem bohuzel zazila jak loni, tak letos… To uz me asi klepne:-/ Davam sem fotku ze dneska, je tam opravdu slaboulinkej dusik, co? Asi doufat zase nemam… je to ale test s nizkou citlivosti, 25 miU/ml, takze o neco se tem mrnous ve mne snad pokousi :zed:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
11.9.17 12:51

@Vcela4 jej to je dneska dobrych zprav :hug:. Ja bych rekla ze je to vic nez super. Nezapomen ze mas mensi citlivost. Tentokrat to klapne :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
11.9.17 13:09

@Romčinka moc gratuluji a držím palce! :hug:  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.9.17 13:09

@Vcela4 no já asi takhle hodně pozitivní testík taky neměla, asi zkusím zajít na krev. Tobě držím moc a moc palečky vypadá to dobře… :hug:

Holky kam mám jít jako samoplátce?

Mohu na jakoukolik polikliniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
11.9.17 13:11

@Romčinka tedyyyy to je krasa. zazraky se opravdu deji. moc ti to preji konecne i tobe zasvitila na cestu stastna hvezda. moooc preji at sviti celych 9 mesicu. zaslouzis si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
11.9.17 13:13

@Romčinka muzes na jakoukoliv pokliniku jen nahlasis ze jsi samoplatce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
11.9.17 13:51

@Romčinka :dance: :dance: jé já moc a moc gratuluju. Já si Tě pamatuji odsud i z diskuze Gennetu. Super, super, super, věřím, že vše špatné už máte za sebou a za 9 měsíců bude poklad s Vámi :hug:

@Vcela4 :hug: bude to dobré, já jí 12 DPO o moc silnější neměla (a to jsem měla 10 citlivost). Hodně mi test poskočil 13-15 DPO. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
11.9.17 15:10

@Romčinka Hustýýýýýý jááá mam radost tak moooc držím palce uplne mi ten tvuj test vykouzlil usmev @Vcela4 dekuji kouknu sem ale je toho casu ted tááák málo..to víte no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.9.17 18:30

@Lentilanek moc ti děkuji:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.9.17 18:31

@WmarliesW moc děkuji snad bude vše v pořádku:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
11.9.17 19:36

@Romčinka krásná zpráva: )gratuluju:)My se chystáme koncem září na 4.ivf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.9.17 21:55

@Lentilanek
Vid :mrgreen: A až budeš mít dvě, to teprve bude masakr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.9.17 22:02

Holky, užívejte si to. Strašně rychle to utíká.
Dnes jsme byli na vítání občánků. Mladymu bylo před pár dny půl roku a starší už má 3 roky a 4 měsíce :mrgreen: Posílám fotky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
12.9.17 15:26

Ahojky holky! Taky mohu potvrdit, ze ten cas s prckem šílené leti :palec: malá je skvělá, ale dost jsme si uzily s prdiky :zed: některé si me možná nepamatujete, 3 roky jsme se snažili, IVF ani IUI nic a pak to vyšlo na svatbni ceste :dance: vsem přeju hodne zdravicka hlavně a at se vsem podaří vytouzene miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
13.9.17 10:37

@Romčinka náhodou jsem nakoukla a co nevidím, úžasný Romi, moc gratuluju, zatím potichu a držím palce :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí