Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss I ja si Te pamatuju a ty testiky vypadaji prekrasne!
@ejbinka Jeee, to je dobre, dalsi psisko a rekonstrukce. My to vyresili stehovanim a taky psiskem, oboji zacatkem rijna, tak mame podobne napady…
@Lentilanek, @WmarliesW To je hezke vas tu videt, i kdyz uz davno mate jine materske starosti… Je hezke, ze sem jeste zabrousite ![]()
@Romčinka No ty vypadaji luxusne, takhle silnou dalnici jsem snad nikdy nemela, no taky asi proto, ze nakonec vzdy vse skoncilo:/
Jinak ja jsem, holky, ted 7. den od KETu jednoho 5denniho embryjka a mam na testu slaboulililinkeho ducha. Tak se strasne bojim, ze bude silit jen par dnu a pak zase slabnout, ptz to uz jsem bohuzel zazila jak loni, tak letos… To uz me asi klepne:-/ Davam sem fotku ze dneska, je tam opravdu slaboulinkej dusik, co? Asi doufat zase nemam… je to ale test s nizkou citlivosti, 25 miU/ml, takze o neco se tem mrnous ve mne snad pokousi
..
@Vcela4 jej to je dneska dobrych zprav
. Ja bych rekla ze je to vic nez super. Nezapomen ze mas mensi citlivost. Tentokrat to klapne
![]()
@Vcela4 no já asi takhle hodně pozitivní testík taky neměla, asi zkusím zajít na krev. Tobě držím moc a moc palečky vypadá to dobře… ![]()
Holky kam mám jít jako samoplátce?
Mohu na jakoukolik polikliniku?
@Romčinka tedyyyy to je krasa. zazraky se opravdu deji. moc ti to preji konecne i tobe zasvitila na cestu stastna hvezda. moooc preji at sviti celych 9 mesicu. zaslouzis si to.
@Romčinka muzes na jakoukoliv pokliniku jen nahlasis ze jsi samoplatce.
@Romčinka
jé já moc a moc gratuluju. Já si Tě pamatuji odsud i z diskuze Gennetu. Super, super, super, věřím, že vše špatné už máte za sebou a za 9 měsíců bude poklad s Vámi ![]()
@Vcela4
bude to dobré, já jí 12 DPO o moc silnější neměla (a to jsem měla 10 citlivost). Hodně mi test poskočil 13-15 DPO. Držím palce ![]()
@Romčinka Hustýýýýýý jááá mam radost tak moooc držím palce uplne mi ten tvuj test vykouzlil usmev @Vcela4 dekuji kouknu sem ale je toho casu ted tááák málo..to víte no
![]()
@Romčinka krásná zpráva: )gratuluju:)My se chystáme koncem září na 4.ivf…
Holky, užívejte si to. Strašně rychle to utíká.
Dnes jsme byli na vítání občánků. Mladymu bylo před pár dny půl roku a starší už má 3 roky a 4 měsíce
Posílám fotky ![]()
Ahojky holky! Taky mohu potvrdit, ze ten cas s prckem šílené leti
malá je skvělá, ale dost jsme si uzily s prdiky
některé si me možná nepamatujete, 3 roky jsme se snažili, IVF ani IUI nic a pak to vyšlo na svatbni ceste
vsem přeju hodne zdravicka hlavně a at se vsem podaří vytouzene miminko ![]()
@Romčinka náhodou jsem nakoukla a co nevidím, úžasný Romi, moc gratuluju, zatím potichu a držím palce
![]()