Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss
ja si te urcite pamatuju. Super, ze ses ozvala. Na clearblue to neni videt(moc tmavy), ale ty druhy sou super. Drzim palecky at sili dal a na utz krasne tlucou
pokud si prejes dve ![]()
@agiss kocko super, potichu gratuluji a doufam, ze bude 9mesicu vsechno v poradku!!
Kolik embryii jste davali? A jak druhe IVF vubec probehlo?
@agiss
ahoj Majko, už dlouho vyhlížím, kdy se dáš pozitivní testík. Ty i ejbinka
Holt prcek (prckové) chtěli být počnuti ve svazku manželském
Moc a moc potichu gratuluju. Docházeli jste do Gennetu viď? Ke komu? Držím palce na dvě bubliny, jen ať si užiješ ![]()
@mzat na digi je 1-2 ![]()
@Tomička dali jsme dvě třídenní embrya. Změnili jsme car a tam řekli že jim bude líp u mě než v misce. Jinak jsou to jediný embrya které jsme měli, další tři se přestali vyvíjet ![]()
@WmarliesW ano já to taky říkala, že čekali až maminka bude mít stejné příjmení. A chodíme do Gennetu na Letné. 2IVF bylo takové jiné. Vajíček sme měli jen 5 přežili dvě, které mám u sebe. Ty mi zavedli třetí den a ostatní šli na PK. bohužel se zastavili ve vývoji. Začínají jsme u Lechomskýho, poslední kontrolu před opu a opu mi dělala Langerová. No a transfer Brandejská. Byl to můj první transfer který mě vůbec nebolel. Tak a teď se už snad vše zadaří a konečně se dočkám toho miminka né-li dvou ![]()
@agiss konečně se i na Tebe štěstíčko usmálo, mám velkou radost a držím vše co mám, i palec na noze
, aby vše bylo v pořádku a za 9 měsíců jsi držela v náručí svůj uzlíček, možné i své uzlíčky štěstí. ![]()
@Jedna babička moc děkuji ![]()
@ejbinka holka co ty? Koukam že v popisku máte že si dáváte pauzu ![]()
@ejbinka třeba zrovna to potřebuješ. Úplně vypnout. Kamarádka teď otěhotněla po osmi letech má za sebou 2 IVF, vzdala to, odstěhovala se do Irska a bum je těhotná. Třeba to bude i tvůj případ. Hodně štěstí ![]()
@agiss
pamatuji tak super
tak preji at je pred tebou krasnych 9 mesicu a nakonci zdravi uzlicek stesticka ![]()
@agiss píše:
Ahoj holky, hóóódně dlouho sem tu nebyla, ale snad si mě ještě někdo pamatuje. Chci se vám pochlubit. 2 IVF a takto vypadají testy. Poslední je dnes 10 den po et dvou třídenních embryí.
I já si tě pamatuji a taky občas nakouknu ![]()
Mám obrovskou radost a držím všechny pěsti co mám! ![]()
@ejbinka @Lentilanek @Hanesi holky diky moc, snad už tentokrát to vyjde. Zatím úplný začátek, tak snad dojedeme do zdárného konce a v květnu bude miminko ![]()
@agiss já taky a podívej přirozenou cestou po nevydařených 3 IVF a 2 IUI, je to tedy čerstvé…zatím se bojím:o)))
@Romčinka jeee moc ti to preju
. Pomohlo neco nebo otravdu nic navic?