IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5948
5.9.17 08:41

@agiss :mavam: ja si te urcite pamatuju. Super, ze ses ozvala. Na clearblue to neni videt(moc tmavy), ale ty druhy sou super. Drzim palecky at sili dal a na utz krasne tlucou :srdce: pokud si prejes dve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
5.9.17 08:47

@agiss kocko super, potichu gratuluji a doufam, ze bude 9mesicu vsechno v poradku!! :srdce: Kolik embryii jste davali? A jak druhe IVF vubec probehlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
5.9.17 09:49

@agiss :mavam: ahoj Majko, už dlouho vyhlížím, kdy se dáš pozitivní testík. Ty i ejbinka :hug: Holt prcek (prckové) chtěli být počnuti ve svazku manželském :jazyk: Moc a moc potichu gratuluju. Docházeli jste do Gennetu viď? Ke komu? Držím palce na dvě bubliny, jen ať si užiješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
5.9.17 10:29

@agiss
Super, držím palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
5.9.17 16:00

@mzat na digi je 1-2 ;)
@Tomička dali jsme dvě třídenní embrya. Změnili jsme car a tam řekli že jim bude líp u mě než v misce. Jinak jsou to jediný embrya které jsme měli, další tři se přestali vyvíjet :roll:
@WmarliesW ano já to taky říkala, že čekali až maminka bude mít stejné příjmení. A chodíme do Gennetu na Letné. 2IVF bylo takové jiné. Vajíček sme měli jen 5 přežili dvě, které mám u sebe. Ty mi zavedli třetí den a ostatní šli na PK. bohužel se zastavili ve vývoji. Začínají jsme u Lechomskýho, poslední kontrolu před opu a opu mi dělala Langerová. No a transfer Brandejská. Byl to můj první transfer který mě vůbec nebolel. Tak a teď se už snad vše zadaří a konečně se dočkám toho miminka né-li dvou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
5.9.17 16:00

@Mazlucha diky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
5.9.17 18:29

@agiss konečně se i na Tebe štěstíčko usmálo, mám velkou radost a držím vše co mám, i palec na noze :lol:, aby vše bylo v pořádku a za 9 měsíců jsi držela v náručí svůj uzlíček, možné i své uzlíčky štěstí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
6.9.17 10:59

@Jedna babička moc děkuji ;)
@ejbinka holka co ty? Koukam že v popisku máte že si dáváte pauzu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
6.9.17 15:38

@ejbinka třeba zrovna to potřebuješ. Úplně vypnout. Kamarádka teď otěhotněla po osmi letech má za sebou 2 IVF, vzdala to, odstěhovala se do Irska a bum je těhotná. Třeba to bude i tvůj případ. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
6.9.17 21:50

@agiss :potlesk: pamatuji tak super :potlesk: tak preji at je pred tebou krasnych 9 mesicu a nakonci zdravi uzlicek stesticka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
6.9.17 21:59
@agiss píše:
Ahoj holky, hóóódně dlouho sem tu nebyla, ale snad si mě ještě někdo pamatuje. Chci se vám pochlubit. 2 IVF a takto vypadají testy. Poslední je dnes 10 den po et dvou třídenních embryí. :dance:

I já si tě pamatuji a taky občas nakouknu ;)
Mám obrovskou radost a držím všechny pěsti co mám! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
11.9.17 10:12

@ejbinka @Lentilanek @Hanesi holky diky moc, snad už tentokrát to vyjde. Zatím úplný začátek, tak snad dojedeme do zdárného konce a v květnu bude miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.9.17 12:09

@agiss já taky a podívej přirozenou cestou po nevydařených 3 IVF a 2 IUI, je to tedy čerstvé…zatím se bojím:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.9.17 12:09

@agiss kdy jsi měla poseldní MS? Já 7.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
11.9.17 12:20

@Romčinka jeee moc ti to preju :hug:. Pomohlo neco nebo otravdu nic navic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí