Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca no hold zivot je nekdy krutej
. Me mrzi, ze ti to zas neklaplo ![]()
@lumr byla sem ve 12t na revizi
@mzat no je to na prd, no..
Zítra je to rok, co jsem byla na UPT, tak špatný období teď… ![]()
@lumr jee chlapecek to je krasa
uz vite jmeno?
@Mazlucha koukam ze mladata davaj zabrat co
a jinak se mas? dlouho jsem te tu nevidela @Macamaca
chjo kdy uz se to stesticko unavi? Verim ze se dockas jen je to tedy dlouhy boj ![]()
@Lentilanek
Jojo. Dávají zabrat. Ono se říká jedno dítě, žádný dítě. A je to pravda. Jsou to někdy poradny nervy. Mladej, když nespi řve. Prej to tak kluci mají a ujišťují mě, že se to v půl roce zlomí, tak uvidíme. Za chvíli začneme s příkrm, tak to bude veselejší. V sobotu odjíždíme na dovču, tak si trochu oddychnem z toho našeho stereotypu???? Ale jinak jsou to zlatíčka????
@lumr ZT co nadelam ![]()
@Macamaca tak to presne je. Rok ale jeste nekonci
. Me ted cekaj lazne, uz se tesim na ten odpocinek a pak vzhuru do boje
@koblizeq @Lentilanek @mzat
Holky díky ![]()
Ještě máme posledního mražáčka, ale už tomu nějak nevěřím
![]()
Příspěvek upraven 05.08.17 v 13:14
Ahoj milé dámy, ráda bych se s vámi podělila o můj problém. Máme s partnerem problémy s početím miminka, byli jsme posláni na ivf do Zlína, výsledky genetických testů dobré. Krevní testy taky dobré, první pokus kdy mi bylo odebráno 6 vajíček oplodnění metodou Picsi, embryoglou, kultivace do fáze blastocysty. Po 6 dnu bylo vyvinuto do teto fáze jen jedno vajíčko. Pokus se nepovedl, začala jsem špinit a pak krvácet. Byla jsem následně poslána na výplach dělohy. U 2 pokusu bylo odebráno 9 vajíček pak jen 6 a po 6 dnech bylo opět oplodnění do stadia blaticysty jen 1 vajíčko. Pro tentokrát metoda icsi a masc, embryoglu. Nyní leží a spíním a slabě krvácím. Na výsledky TT jdu až 14.8. Nevím si rady jak a co dál. Dříve mi doktorka řekla po 1 nepovedeném pokusu že mám špatná vajíčka. Ale pokud vajíčko oplodní tak by měla být šance na přijetí v děloze. pořad té děkuji lucka
@majja2 a mužu se zeptat za jak dlouho jsi měla pozitivní test? Nebo kdy jsi začínala testovat?
@Koudelka82 ja si test nedelala-u nas se za 14dni chodí na krev.po předchozích neúspěších sem neměla odvahu.
Ahoj devcatka, tak od 3 dc jsem pichala Menopur prvni 225 a pak 150, vzdy vecer. Ctvrty den jsem byla na uz ale nic se nedelo, sice jsem mela vlastne jen tri pichnuti, ale nebyl tam ani malinky folik, myslite, ze bylo jeste brzy po trech pichnuti? Od 5 dc picham bemfolu 225 a zitra znovu uz. Docela mam obavy, sice me ve vajecnikach dloube, ale nevim. Hlavne zitra uz jsem 10 dc. Mela jste taky nektera pozdeji reakci na injekce? Dekuji
Tak se moje obavy naplnily, vajecniky reagovali spatne. Dnes jsem 10 dc, 3 foliky, ale jen 8 mm coz je malo. Takze stimulace prerusena a od ms od znova, ale silnejsi leky. Nevim jak heste zvysit FHS prirodne. Jsem zoufala, ale nevzdam to.
@iubire ahoj, to mě mrzí. A nezkoušela jsi brát inositol, Inofolic nebo tak něco? To by mělo být na kvalitu vajíček