Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Krasny den devcatka, tak dnes si jdu pro nove leky, snad do tretice vseho dobreho. Pokud se to ted nepodari, uz potom jedine darkyne. ![]()
@iubire tak drzim palecky. Ja cekam na laznea pajk jdem do uz 6.pokusu
@mzat ted jaem dostala jiny protolol od 3dc clostik na 4 dny, ctvrty den k tomu bemfolu 75 jednotek. Devaty den ultrazvuk tak uvidime.
@iubire hodne stesticka a pozitivni pristup!
@majja2 tak sem zkusila tu vysavacovou odsavku a prijemne me prekvapilo, ze je to pohoda, malej se usmival. moc sme neodsali sice ale asi to nebude spatny do budoucna…
@iubire je to boj a hooodne velka davka stesti a souhra vseho mozneho. Neboj dockame se ![]()
@Taza tak to je dobré ze to je takhle-nás v pondělí po dlouhých 65dnech pustili z nemocnice domu tak teď musím doporidit co jsem nestihla ![]()
@majja2 jeje tak to fakt dlouho. no to je nunavy zlaticko, tak konecne si to zajedete doma…
@majja2
Odsávačku na hleny používáme na vysavač. Nebyla dráha, něco kolem 250 Kč. Pokud bys chtěla elektrickou odsávačku mléka, mám na prodej od adventu.
@majja2
Ještě k ty odsavačce hlenu doporučuju libenar a třeba nějaký kapičky pro kojence. Libenar je jen roztok na proplachování, super před odsáním a pak splichnout kapičky
@mzat v to moc doufam, zacala jsem pred tri tydny uzivat i kotvivnik zemni kapky a ode dneska jeste vceli materi kasicku a plastovy pyl. Je to prirodni tak snad to k stimulaci nebude vadit. Musime to vydrzet. ![]()
@Mazlucha díky za rady. když sem byla v nemocnici tak sem přemýšlela o odsavacce ale teď bohužel přestávám s kojenim (málo mleka) ![]()
Holky nemáte někdo tip na nositko pro děti? nechci šátek spíš něco aby to mohl používat manžel?
@majja2
Ze začátku jsem nosila v šátku, pak bylo vedro a to fakt nešlo. Potom se nechtěl nechat navázat, tak jsme pořídili Kibi. Je od čtyř měsíců do 20ti kg. Ale začínáme s nošením až teď, byl do něho maly. Teď dokonce půjdou v září do prodeje tři nový krásný tipy
@iubire Ahojda. To je tedy trápení, ale vydrž, jistě bude lépe. Jen k těm bylinkám. Né vždy se bylinky snesenou s umělými hormony, tak si to pořádně vyčti, něco se i neguje, zvláště pak po ET nebo KET.
Ahoj holky, hóóódně dlouho sem tu nebyla, ale snad si mě ještě někdo pamatuje. Chci se vám pochlubit. 2 IVF a takto vypadají testy. Poslední je dnes 10 den po et dvou třídenních embryí. ![]()