Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lennkaa ahojkyyyyy jš to zatím potichu děkuji. Dnes jsem byla na krvi. k dr.jdu az začátkem října dpufam ze bude vse v pořádku a co u Vás? ![]()
@ejbinka Ahojky bylo to nečekaně a přirozeně, po domluvě že do IVF už nejdeme.???????????? a co u Vás?
@agiss
Majko kdy máš nějakou kontrolu? Jak to u Tebe vypadá? Jsem zvědavá kolik kulihrášků tam schováváš. Včera když Denis řval jak tur, tak jsem si na Tebe vzpomněla, že nechápu a zároveň obdivuju kdo zvládne dva najednou ![]()
Zdravím prosím jak probíhá Ivf? Á jak se to platí…mame gennet…
@Natalka2005
Finančně je to individuální. Záleží, co budeš mít za léky a taky co si vyberete za nadstandardní služby. Nás poslední ivf vyslo se vším všudy na cca 15000.
Ahoj holky můžete mi doporučit nějaké nositko na malou? šátek nechci ten by chlap nedal ![]()
@majja2 Ahojky, my jsme meli nejdřív satek, ted máme predvazany satek a to dava i manžel
a nositko asi vybereme nakonec Kibi dle recenzi a toho, co jsme zkoušeli
ale určitě nositko az od 4 měsíců, i kdyz někteří výrobci tvrdí, ze lze dřív, tak to nesedi správně na nozky
jediný, kdo to snad ma je Manduca, ale ta zas neseděla me na nošení. Doporučuji určitě vyzkoušet osobně a nespoléhat na recenze ostatních ![]()
@Carolin14 díky koukala jsem jak po kíbí tak po manduce-určitě vyzkousim ![]()
@majja2 satek nebo predvazany satek je fajn podle me tak do 4 měsíců, nez ten prcek chce sledovat vse okolo, ale to je samozrejme můj názor a soudím dle své holcicky
je spousta dobrých značek, ale kdyz to pak mas na živo, tak to třeba nesedi. Me se hrozne líbila Tula, ale pak pri zkoušce mi to přišlo jak hrozny pytel skoro za 3-4tisice
a třeba mi sedělo nostiko Ergobaby, ale zas na léto na prd, hrozny teplo v tom bylo
a určitě nedoporučuji nic na suchý zip, Kor polud mate zvířátka, určitě je lepší spona ![]()
@majja2 ahojda, dcerka je na fce ve skupině Nosíme děti a tam je možnost se na vše detailně vyptat, dokonce jí tam holčiny ze stejného města různá nosítka půjčili na zkoušku, dokud nenatrefili na to, co malému skutečně sedělo. Šátek Didymos měli až do 10 měsíců, teprve pak pořídili nosítko.
Holky, kdybyste některá chtěla, budu prodávat naše Kibi. Úplně nove, jen vyzkoušené. Mě to nějak nesedí. Máme Asalu.
@majja2
Manduca je pohodlná jen prý asi do roka dítěte a pozor dělají se padelky. A od narození taky není, protože se nedoporučuje novorozenecká vložka, kterou manduca má. Takže všechna nosítka až od 4.mesice.
Příspěvek upraven 25.09.17 v 23:36