Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mazlucha taky tomu nerozumím vždyť to hradí pojišťovna a trvá to chvíli ![]()
@ejbinka v Pronatalu jsem byla pri prvni stimulaci a odesla jsem od nich. Ted chodim do Stellartu.
Ahoj všem, včera jsem byla na odběru, a máme neuvěřitelných 24 vajíček. Teď čekáme na telefon, kolik se nám jich oplodnilo…
@koblizeq
To je krásná úroda, držím palce, ať se jich uchytí co nejvic ![]()
@koblizeq to je krásný
ja jich měla nejvíc 9.Tak tfuj tfuj at je co nejvíc bojovnicku ![]()
@koblizeq gratuluji, to je skvela zprava
tak se jich udrzi co nejvic
Devcatka, potrebuji prosim poradit
Tim, ze si davam ted do ledna pauzu, chtela bych za ty tri mesice troslu podporit sve vajecniky. Vim, ze pry jsou nejake pripravky v lekarne, ktere se uzivaji 3 mesice, jako nosifol atd. Jen nevim co je lepsi. Muzete mi poradit co by bylo nejlepsi uzivat na kvalitu folikulu a treba i podporu zrani? Dekuji
@iubire na kazdou zabira neco jineho. Ja ted zkousim fertility-blend predtim fertipronu a inofolic
@iubire nevím co je nejlepší ja zkoušela taky fertility blond pak nosifol a na konec fertipronu. před posledním transferem sem byla ma odblokování kostrce a akupunkture u fyzioterapeutky co spolupracuje s centrem.
Ahoj holky. Nevim, zda si na me nektera pamatujete.. Uz Vas tu ctu pres rok. V zari 2016 jsme zacali chodit na kliniku ohledne IVF. 7.9.2017 probehl nas posledni, 5. pokus, ktery byl opet neuspesny. Musim rict, ze jak jsem vsechny neuspechy oplakala, tak ten posledni me zlomil. Mam za sebou imunologii, genetiku, veskera vysetreni - stitna zlaza, hormonalni profily, amh…v srpnu jsem podstoupila pod narkozou HSG. Vse v poradku bez nalezu. Myslela jsem, ze uz nikdy nebudu mit silu myslet na dalsi ivf, ale zname to kazda. Touha po diteti je silena
Od ctvrtka mam rozepsane rehabilitacni cviceni v nemocnici dle Mojzisove. Ma otazka prosim zni, co vic muzu delat? Premyslim i o zmene CAR, myslite, ze to muze mit prinos? Daly byste si od toho vseho pauzu? Doktorka mi rekla, ze neco je opravdu spatne. Ale co? Takt rika, ze neni na co cekat…nevim, co delat. Cekat, necekat…moc vsem dekuji za precteni a pripadne rady
![]()
@AzuAzu Ahoj, určitě to nevzdávej
jedeme teď 4.stimulaci.Do centra chodíme přesně 2 roky. A na 4. pokus jsme změnili centrum a pomohlo mi to i psychicky…Zítra jdeme na transfer a uvidíme jestli nám zbylo i něco do mrazáku. Zatím to vypadá nadějně. V předchozím centru na zmrazení nic nebylo. a partner má nějaké problémy? A to máš za sebou 5 celých ivf? Já třeba čekat nedokážu. Takže mi jsme během těch 2 let zkusili 4 iui a 4 ivf, genetiku, imunologii, přírodní léčbu…a tlačí mě věk..