IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
31.10.17 18:39
@koblizeq píše:
@AzuAzu Ahoj, určitě to nevzdávej :) jedeme teď 4.stimulaci.Do centra chodíme přesně 2 roky. A na 4. pokus jsme změnili centrum a pomohlo mi to i psychicky…Zítra jdeme na transfer a uvidíme jestli nám zbylo i něco do mrazáku. Zatím to vypadá nadějně. V předchozím centru na zmrazení nic nebylo. a partner má nějaké problémy? A to máš za sebou 5 celých ivf? Já třeba čekat nedokážu. Takže mi jsme během těch 2 let zkusili 4 iui a 4 ivf, genetiku, imunologii, přírodní léčbu…a tlačí mě věk..

Moc dekuju! Mame za sebou 1 IVF, meli jsme krasny 4 mrazaky spickove kvality. Partner nel blbej spermiogram. Rekli nam, ze by ted udelali jeste primo genetiku embryi. To je asi to posledni, co pry pro nas muzou udelat. Myslis tedy, ze zmena centra muze byt prinosem? Jinak preji strasne, strasne moc stesti!! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.10.17 18:50

@AzuAzu děkuju ????nám v bývalém centru taky už nic nenabídli. Pokaždé bylo jen jedno embryjko a změna centra, 24 vajíček a včera jsme měli 12 embryjek…tak uvidíme, jak to bude zítra. ale ted sem měla naprosto jinou stimulaci, trvala měsíc a byla to hromada…a kolik ti je? My jsme ani k pgd nic neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.10.17 19:22
@koblizeq píše:
@AzuAzu děkuju ????nám v bývalém centru taky už nic nenabídli. Pokaždé bylo jen jedno embryjko a změna centra, 24 vajíček a včera jsme měli 12 embryjek…tak uvidíme, jak to bude zítra. ale ted sem měla naprosto jinou stimulaci, trvala měsíc a byla to hromada…a kolik ti je? My jsme ani k pgd nic neměli

Me je 36 a Tobe? My meli ty 4 krasny mrazacky. Myslis tedy, ze muze zmena centra pomoci? Slysela jsem, ze jinde v centru berou napr. krev na zanety i v den transferu. U nas jen 12DC ultrazvuk, pak pregnyl a za tyden transfer. Pokazde naprosto stejny postup…Brala jsem vzdy utrogestan 2-0-2,denne pichala do bricha progesteron a k tomu Ascorutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.10.17 20:20

@AzuAzu taky je mi čerstvě 36:) ket jsem nikdy neměla. Ale stimulace byla úplně jiná v novém centru. A teď nemám utrogestan, za což sem ráda, ale picham si agolutin. a do jakého centra chodite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.10.17 20:22
@koblizeq píše:
@AzuAzu taky je mi čerstvě 36:) ket jsem nikdy neměla. Ale stimulace byla úplně jiná v novém centru. A teď nemám utrogestan, za což sem ráda, ale picham si agolutin. a do jakého centra chodite?

Chodime do Reprofitu v Brne, vsichni jsou moc mili, ale je to strasna fabrika…a Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.10.17 20:27

@AzuAzu my jezdíme do plzně, teď do centra profesora zecha, předtím taky plzeň Natalart.byli tam taky hodný, ale prostě sama sem cítila potřebu změny…teď jsem napnuta, kil jich zitra budeme mít. Hlavně opravdu neztrácej naději :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
31.10.17 21:14

@AzuAzu Ahojky, také chodím do Reprofitu. Ke komu chodíš? Měla jsem tam 1.ivf-neúspěšné, neměli jsme ani žádné mrazacky. Pak jsme šli do 2.ivf, zkusili jsme jiné stim.leky, o něco málo víc jednotek, OPU mi dělali až o den později než ten 1.ivf, aby vajíčka víc dozrala a navic jsme dali Geri. Utrogestan mám 4-0-4. Na utz při stimulaci chodím 2×, 7.a 10.den. Ty jen 12.den ? Minule pondělí jsme byla na ET, dnes jsem testovala a negativní, tak nevím, jestli mam ještě doufat :zed: Vidím to asi příští cyklus na KET, ale bojím se, ze to zase nevyjde :( Taky nechápu, kde je chyba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.10.17 21:30
@koblizeq píše:
@AzuAzu my jezdíme do plzně, teď do centra profesora zecha, předtím taky plzeň Natalart.byli tam taky hodný, ale prostě sama sem cítila potřebu změny…teď jsem napnuta, kil jich zitra budeme mít. Hlavně opravdu neztrácej naději :)

Moc dekuji a moc moc sil a hlavne stesti! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.10.17 21:34
@Koudelka82 píše:
@AzuAzu Ahojky, také chodím do Reprofitu. Ke komu chodíš? Měla jsem tam 1.ivf-neúspěšné, neměli jsme ani žádné mrazacky. Pak jsme šli do 2.ivf, zkusili jsme jiné stim.leky, o něco málo víc jednotek, OPU mi dělali až o den později než ten 1.ivf, aby vajíčka víc dozrala a navic jsme dali Geri. Utrogestan mám 4-0-4. Na utz při stimulaci chodím 2×, 7.a 10.den. Ty jen 12.den ? Minule pondělí jsme byla na ET, dnes jsem testovala a negativní, tak nevím, jestli mam ještě doufat :zed: Vidím to asi příští cyklus na KET, ale bojím se, ze to zase nevyjde :( Taky nechápu, kde je chyba..

Muj doktor je Bagocsi, ale na kazdy transfer mi vysel nekdo jiny, uz jsem vystridala vsechny. Kdo je tvuj lekar? Hodne se to tam za ten rok zmenilo. Moc a moc drzim palce na test! Kdy budes delat? Ja nikdy nemela ani naznak ducha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.10.17 21:48

@AzuAzu
Vím, o čem mluvíš. Nevzdávej to. My se snažili jen 3 roky. Ano jen, protože vím, že se někdo snaží 10 let.
1.ivf na nevyšlo, vkládali jedno embryo už druhý den. 2.ivf to samé, jen vkládali třetí den. Pak jsme si dali kolečko po doktorech, kde mi paní doktorka na imunologii řekla,,že přirozeně nikdy neotehotnim a bylo po náladě. Pak se chystala svatba, vypla jsem, ale dle Dr jsem byla i nabusena hormony, který napomohly tomu, že jsem po třech letech otěhotněla přirozeně. V začátku třetího ivf, který tím pádem zaniklo. Nikdo neví, jestli opravdu psychika, hormony nebo… Nevím.
Pak jsem druhé dítě nechtěla nebo spíš jsem o tom nebyla přesvědčená jestli ho mít. Nakonec jsme do toho šli a opět všechno nanovo. 4.ivf jsme zkusili. Zůstalo poslední embryo a to se chytlo.
Ono taky záleží na tvém úsudku, pocitu, jaký z centra máš. Mě ani nenapadlo po dvou neúspěšných pokusech CAR měnit. Pokud chceš měnit, tak změn. Pokud si nejsi jistá, tak zkus ještě 2.ivf a uvidíš.
Mojžíšova je prý super. Někdo doporučuje i akupunkturu.
Držím palce a přeji pevný nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.10.17 21:49

@AzuAzu
Jo a taky si tě pamatuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.10.17 22:10
@Mazlucha píše:
@AzuAzu
Jo a taky si tě pamatuji :palec:

Jee, jsi poklad, moc moc dekuji! Je to silenost. Kdyz jsem tu ze zacatku cetla ty pribehy, rikala jsem si, boze, ty zensky jsou tak silny..jak to muzou vydrzet. Ani na chvili jsem si nepripustila, ze se ani jeden z tech 5 pokusu nepovede. Proste jsem byla presvedcena, ze to vyjde. No…nevyslo. A nikdo nevi proc. Nic mi nenasli. Ja jsem ani po poslednim pokusu nepremyslela, ze chci jinam, az ted to tak nejak zacinam citit, premyslet nad tim, i kdy ja jsem clovek, co nenavidi zmeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
31.10.17 22:35

@AzuAzu já chodím k MUDr. Frankovi. OPU mi děla vždy ten, kdo ma zrovna směnu, ale ET mi dělal vždy jen můj Dr. To je divne, ze ti ET děla pokaždé někdo jiný. Toho Tvého dr. jsem tam ještě nikdy nezahledla. Nechceš třeba zkusit vyměnit jen doktora? Už jen kvůli tomu, ze Ti nezkusil udělat něco jinak, když viděl, ze špatne reagujes. Ja zítra asi testovat nebudu, zkusím asi až ve čtvrtek. Taky jsem nikdy neviděla ani ducha :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.10.17 22:43
@Koudelka82 píše:
@AzuAzu já chodím k MUDr. Frankovi. OPU mi děla vždy ten, kdo ma zrovna směnu, ale ET mi dělal vždy jen můj Dr. To je divne, ze ti ET děla pokaždé někdo jiný. Toho Tvého dr. jsem tam ještě nikdy nezahledla. Nechceš třeba zkusit vyměnit jen doktora? Už jen kvůli tomu, ze Ti nezkusil udělat něco jinak, když viděl, ze špatne reagujes. Ja zítra asi testovat nebudu, zkusím asi až ve čtvrtek. Taky jsem nikdy neviděla ani ducha :?

Frank mi delal ten zakrok pod narkozou. Prave ze se na me vystridali uz vsichni a vsichni cetli me papiry a meli stejny nazor. Stejne leky, stejny postup. Nikdo nic nenasel. Vzdy na jedne strane folikul, sliznice krasna, testy predpisove… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
1.11.17 08:29

@AzuAzu ty jo, tak to je zapeklita situace :roll: Tak nechceš jim říct, ze chceš, aby udělali něco jinak? Kdy tam mas jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí