IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
10.12.17 22:19

@koblizeq je gratuluju moc, opetruj se a uzivejsi stesti. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
10.12.17 22:20

Ahoj děvčátka, jak se máte? :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.12.17 08:57
@iubire píše:
@koblizeq je gratuluju moc, opetruj se a uzivejsi stesti. :hug: :hug:

Myslím, že tento komentář není namístě. Přečti si pořádně předešlou stránku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
11.12.17 19:56

@koblizeq moc se omlouvam, neprocetla jsem všechny zprávy az do konce, videla jsem jen, ze mas bublinku, moc se omlouvam. je mi to moc lito, drz se zlati. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
11.12.17 19:57

@Mazlucha nečetla jsem všechny komentare, jen jsem videla ze se podarilo, to opravdu nebylo na miste, cetla jsem to az ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.12.17 21:10

@iubire
V pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
11.12.17 21:23

Holky v pohodě…nezlobím se. Dneska sem byla na kontrole a jsem v pořádku. :D Příští pondělí jedeme na konzultaci do centra a uvidíme co dál…a jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
11.12.17 21:30

@koblizeq to je dobre ze si fyzicky ok. Ja uz po 6ivf a tentokrat to byl uplny propada. Moje vajecniky od te revize proste spi. Ted sme si dali do jara pauzu pac uz fakt dlouho marodim a je potreba to nejak utnout. Najit si novou praci a pak zacneme znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.12.17 21:36

@koblizeq
Super, že jsi v pořádku. U nás dobrý. Děti zlobí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
11.12.17 22:15

@mzat odpočni si a jaro je tu za chvilku :) a tebe čeká i změna práce?
My uvidíme, kdy se do toho pustíme, možná až taky jaro. Nejdřív jsem chtěla hned, teď se bojím chřipky, jsem pořád mezi lidma…
A třeba se nám mezitím zadari přirozeně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
11.12.17 22:15

@Mazlucha krásný dětičky máš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
12.12.17 07:38

@koblizeq jsem rada, ze jsi v poradku a ze to nevzdavas :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
12.12.17 07:43

@mzat ahojky, asi je jaro na tohle nejlepší, taky si davam pauzu do jara, proste moje vaječníky reaguji nejak pomalu, poslední stimulace dorostli 3 foliky, 14 dc ale jen do 16,5 mm a to je pry malo. Tak ted musíme taky zase nasbírat nejake korunky, tim, ze jsem samoplatce, uklidnit nervy, koupila jsem si nosifol duo, tak uvidíme. Ted opravdu radi ta chripka a v Usti ještě ta blba zloutenka, i kdyznejsem primo z Usti, ale jezdim tam na urady. :roll: :roll: :roll: tak se budeme tesit na vanoce a pak nabrat pomalu sily a jdeme do toho děvčátka :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
12.12.17 07:51

Jinak jsem uplne zapomela napsat moje dcera ma dvojčátka ctyrmesicni, v lete jsem byla u porodu, holky obrecela jsem to jak maly dite, nejdriv strach o ne a pak z radosti, museli ji delat na rych lo cisarsky rez, ještě ze jsme byly ten den na ozvech, mala Simonka byla v ohrozeni. tohle jsou nase zlaticka dve holcicky Simonka a Melanie, první fotka jsou mesicni a druha uz je nejnovejsi fotka, Melanie je s dudlickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
12.12.17 09:27

@koblizeq no ja loni musela dat vypoved tak od te doby sem marodila. Uz sem mela jinou praci ale jak sem otehu tak sem to zrusila. To jaro se mi zda fajn. Neradi uz rymicky apod :mrgreen:. U nas to ale bude zaviset odkdy budu po zkusebce.

@iubire tak 16,5 se mi nezda tak malo. Ale doktori to asi videli jinak. Krasny holcicky to sou. Uz mas teda velkou dceru.

@Mazlucha to sou rostaci :mrgreen:. Ty ses jedina ktera sem obcas nakoukne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí