Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mzat ahoj držím palce-my máme holčičku taky z DV.sice se narodila předčasně kvůli hellpsyndromu v 28+5tt ale vypadá to že je vše v poradku-dnes už je nam 16 mesicu✊✊✊
@mzat ahoj:) nevím jestlli si pamatujes ale ja tebe ano ![]()
mrzí me že z vlastních to nejde ale je super že jste si to připustili a zkusíte DV…jsi velký bojovník 8 IVF je obdivuhodne …moc moc moc držím pěstičky
![]()
@mzat moc vám držím palce
A hodně síly, aby vám to vyšlo
jsi velký bojovník a zasloužíš si uzlicek štěstí ![]()
Budu pořád nakukovat do diskuzi a držet pestičky !!!
Nás čeká každým dnem porod.Prcka máme ale hlavou nahoře, tak nás asi čeká císař, a já se ho bojim…
@Lentilanek pamatuju si tady temer vsechny a skoro vsech i ty urputne boje. Trvalo mi dlouho srovnat se s tim, chtelo to proste cas. Nastesti je manzel uzasny a podrzel me a hlavne s tim souhlasi. Ted uz jen aby to klaplo a konecne sme nebyli sami.
@majja2 je skvele, ze je v poradku to je nejdulezitejsi a to ze spechala na svet, hold zenska, asi se bala, ze by ji neco uteklo. Jen se bojim co prijde pozdeji. Je neco na co se pripravit?
@koblizeq rikala sem si jestli jste jeste 2v1
. Drz se! Cisarem dnes chodi hodne, zase pro miminko je to lepsi nez pripadne kleste a buhvi co. Dej urcite vedet.
Dekuju moc ze nam budete drzet palecky. Treba se k nam v lednu nekdo prida a nebudu bojovat sama? Co holky? Ktera chce zase tehotnet? ![]()
@mzat
Mates šel taky dříve,ale ne tak moc jako u majji2. Ono se na nic připravit nedá, hlavně se nestresuj už teď,že by šlo malý dříve ven. My byli taky upozornění,že je velká pravděpodobnost,že půjde dříve,ale nikdo netušil,že až tak brzo. Pak tě jen bude čekat do jednoho roku života malýho lítání po doktorech. My byli furt někde,ale i tak je to dobře. Ty predcastnatka více hlídají.
@mzat nevím jak to myslis-na co se připravit?malá je prostě naše-krom nás nikdo neví že je z DV a okolí tipuje komu je víc podobna ![]()
@majja2 prave toho se bojim jak budu reagovat kdyz mi nekdo rekne to je ti taaak podobny, abych treba nezacla brecet. Neumim si toty situace predstavit. Me je jedno z jake bunky bude, hlavne, ze bude moje, ale z techto situaci mam respekt
@Mazlucha z tohohle obavy nemam, nejdriv musim byt vubec tehotna ![]()
@mzat neboj-ja sem ciťa a teď co mám malou tak mě rozbreci kde co ale to hledání podoby mi přijde úsměvny právě proto že nikdo nic neví a i tak mě tam vidi-hlavne hledá se co nejpodivnější tip darkyne
to bude v pohodě.
@mzat drzim pesti.
my na moji preventivce v cervenci rozjeli druhe kolo. Ale jelikož nemame snehulaky, musime od znovu. Bohužel se zjistilo, ze manzel je uplne bez spermii
ted cekame na jeho vyšetření kde je problem.
@Lentilkaaa83 neboj to urcite vyresi. Meli ste spermiogram predtim spatny?