IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5948
23.2.19 07:52

@Tomička ahoj, zatim vime, ze je kulicka tam, kde ma byt a ma :srdce:. V utery jdu na prvni oficialni utz, tak snad bude vse v poradku. Po tech ZT se kazde kontroly bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.2.19 07:53

@Tomička
Tak to je skvělý, ty jsi s agiss v kontaktu? Pozdravuj ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
23.2.19 07:59

@Tomička s agiss to je husty, uz je to tu tusim treti holka, co se ji to tak stalo. Dokonce i moji kamaradce se takhle povedlo. Jen je teda pekna potvurka, ze se ani neprisla pochlubit. Pozdravuj ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
10.8.19 22:29

Moc vsechny zdravim :mavam: :hug: :hug:
@Tomička @Mazlucha jdu v pondeli do Motola…holky ten cas tak moc leti..vzpomínám sem tam na moje začátky taky…doufam ze se mate dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.8.19 10:39

@Lentilanek
Budu držet pěsti.

U nás dobry, teď řešíme zdravotní problémy v rodině. Taková blbá bezvychozi situace. Táta na ARU, tchán s nadorem na mozku, bohužel neoperovatelny, zítra nastupuje na ozařování…
Nám se dostavuje domeček, tak se během září možná budeme i stěhovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.9.19 19:20

A je to tady

@Mazlucha @Tomička holky tak prvni KET VYŠEL :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.9.19 19:27

@Lentilanek ahojky, moc gratuluju :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
5.9.19 22:55

@Lentilanek
To je super. Moc gratuluji. Držím palce, ať probíhá vše jak ma. Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 07:15

Chtěla bych tohle napsat pro ty, kterým se nedaří miminko.
S manzelem jsme se o dceru snažili tři roky, IUI, IVF, potrat v 9tt, ZT. Nakone vše povedlo přirozené, když už jsme ani nedoufali.
A teď cekame druhy, tzv: “Na první stouch”
Takže holky, nevzdávat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3208
8.9.19 22:49

@Lentilanek Tvl, no nekecej, moc gratuluju!!! To je paráda! Tak bude sourozenec :srdce: Moc doufám, že bude vše v naprostém pořádku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
8.9.19 23:01

@Lentilanek My se jinak máme dobře, děti jsou zdravé, to je hlavní :palec: :srdce: Že zlobí, je jen bonus :mrgreen: Kluk nastoupil teď do školy, no zatím se mu líbí, ale neví chlapec, o co jde ještě :D Leontýna zlobí, spolu se hádají, strašně :pocitac: denně doma je jekot, řev, bitky.. No drásají mi nervy každý den :zed: Ale jsou zdraví…Tak snad i ostatní prckové :srdce: a tobě @Lentilanek přeju pohodové a bezproblémové těhotenství :hug: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
8.9.19 23:15

@Tomička
U nás je to stejný. Ať žije sourozenecka láska 😂

Naše zlaticka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
9.9.19 12:15

@Carolin14 @Tomička @Mazlucha holky moc dekuji :) volala jsem na krev a HCG 1267 tak doufam ve druhou holcicku..u Stepanky jsem mela o den min tedy 1130 nebo tak nejak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
9.9.19 12:45

@Lentilanek
To by mohlo být. U holky jsem měla taky málo a u kluka více. Ještě to jde poznat že screeningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
12.9.19 23:39

@Lentilanek Mě nikdy nikdo žádnou hodnotu neřekl, tak ti neporadím :mrgreen: Ale i kdyby kluk, i kluci jsou fajn, měl by velkou ségru, co by se o něj postarala…no hlavně, že bude to mrně v pohodě a zdravé :pankac: :kytka: :potlesk: Já to tedy vždy „cítila“, cca kolem toho 12 týdne…a nemýlila jsem se :lol: Ale zas je to 1:1 - takže šance jsou velké na obou stranách :mrgreen: Ale mít dvě holčičky…hmmm… (já chtěla dvojčátka holky :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí