IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3289
25.10.18 08:00

@mzat Jj uz tenkrát byl katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
25.10.18 09:35

@Lentilkaaa83 urcite nejakou tu potvurku najdou. Zkouseli mu davat clostilbegyt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
25.10.18 19:11

@mzat nn. Dr ho rovnou poslal na urologii aby zjistili, zda je problem na cestě nebo ve vyrobe. Ale dr byl pryc tak teprve cekame. Zrovna dneska mu psal kdy bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
25.10.18 19:15

@Lentilkaaa83 dej vedet jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
30.10.18 14:00

@mzat ahoj, já sem občas nakouknu, když se mě to týkalo, tak jsem sem občas něco napsala. Pamatuji si tě a moc ti přeji, aby to už vyšlo. A DV se neboj. myslím, že na to i zapomeneš. Ber to vejce jako startovní výstřel. Ten je důležitý, ale celý ten závod pak závisí na tobě. Tvoje tělo to miminko vyrobí, ty proběhneš cílem. A někde jsem četla, že miminko z DV má DNA ze tří lidí, i ze své biologické matky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
31.10.18 07:37

.

Příspěvek upraven 08.04.19 v 00:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
6.11.18 20:01

Ahoj ženy :mavam: já na emimino nechodím vůbec, teď jsem zabrousila náhodou. @mzat určitě se toho neboj! Jakpak DV…
Dítě je ženy, která ho porodí… Takže bude tvoje a basta :) Jen to dotáhnout do zdarneho konce… :srdce:
Moji Leusce bude už 16mesicu 8o, strašně to leti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
6.11.18 20:23

@Tomička ty jo. To je vazne neskutecny 8o. Utika to ani si clovek nestihne uzivat toho, co se kolem deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
8.11.18 07:12

Ahoj holky, tak mi od minule středy máme Vašika :srdce: od neděle jsme už doma.Porod v naprosté pohodě, plánovaný císař, malý zůstal hlavou nahoře…je to zlatý miminko, basti a spí :srdce: jen jsme museli přejít na hipp, to mě hodně trápí, musím se s tím popasovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
17.11.18 18:22

@koblizeq ahojík moc gratuluji z Hippu si nic nedelej jestli je to že je problém s kojením neves hlavu ja odchazela z porodnice na um a do ted kojim ( 18m) ne že bych chtela ale tek nejak mám prsomilku ..a jestli to nejde vubec tak je mi jasny jak ti je ale je dulezite aby mimco melo co jist a aby melo v pohode maminku at už kojí nebo ne na všchny se vyprdni a udelej to tak aby jsi se cítíla ty nejlíp bude líp :* jsi dokonala mama takova jaka jsi @Tomička jeeeeee ahooooj :mavam: :mavam: jak se ti daří ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
30.12.18 21:21

Ahoj, taky jsem jen nakoukla, mému synkovi je 16 měsíců, nyní se chystám v březnu na stimulovaný ket. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
30.12.18 22:34

@mzat Tak jak to s vami vypadá? Už víte, kdy a co a jak? :srdce:
@koblizeq Mooc gratuluji, ať je Vašík zdravý a dělá vám jen radost ;) A z UM si nic nedělej, aspoň ti bude lépe spát, snad :mrgreen:
@Lentilanek No nekee, co čtu, ty ještě kojíš jo :kytka: :lol: Jako když vzpomenu na ty začátky, jak to bylo krušné, to bys tenkrát asi nikdy neřekla co? :dance: :think: Já teď bojuju s jejím vztekem, no dneska jsem si to užila naposledy, zítra pojede podruhé přes noc k babičce a my si užijem Silvestra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže vztekání až v dalším roce :lol: Jaké jste měli Vánoce? už to bylo veselejší že?

Holky, do nového roku hodně zdraví, lásky, radostí, …těm co děti mají, ať jsou podle jejich „představ“ :lol: :mrgreen: a těm, co stále (bohužel stále) čekají, věřím, že ta 19ka na konci bude mít šťastný konec............. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
30.12.18 23:54

@Tomička jdeme 22.1. Tak už se nemůžeme dočkat.

Holky taky přeju vše nej a hlavně zdraví. Těch co se odsud nedočkali už asi moc nebude, ale i tak nám všem k tomu zdraví i kopu štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
1.1.19 10:21

@mzat držím Ti moc palce :srdce: aby rok 2019 byl úspěšný a dočkali jste se stesticka :srdce:
@Tomička nakonec se nám laktace rozjela, ale odsávám a Vašík bašti jen moje mlicko, ale z lavičky…A krásně prospívá :D
Krásný rok 2019 všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
10.1.19 22:46

@mzat To mám narozeniny, budu na Vás moc myslet :srdce: :srdce: :srdce:

@koblizeq No paráda, za chvilku z něj bude pořádný puclíček :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek