Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mazlucha kouzelný
nás to čeká ani ne za tri měsíce, šílený, jak to letí ![]()
@Mazlucha krásný děti máte ![]()
My jsme stále v procesu snažení, teda snad už i kousek dál. Teď ve čtvrtek jdeme na utz a snad bude srdíčko ![]()
@koblizeq
Děkujeme, taky jsme na ně čekali dlouho ![]()
Takže se zadařilo? Gratulace, kolik TT jsi? Držím palce
@Mazlucha dneska 6+2…je to 5. transfer a čekáme už 4 roky…tak doufám, že to teď zvládneme
už je to dlouhý
Všechny mooooc zdavím ![]()
tak jsem se tu taky ukázala
jak se všechny máte? Nějak jsem v jednom kole a nestíhám @Mazlucha tééédy už rok
moc gratuluji a přeji moc a moc zdavíčka
![]()
@Tomička holka já ti snad ani nebudu psát já se ŠTĚPKOU TAKY ŘEŠÍM FYZIO…Začalo to od 4 m..když se Štěpa nepřetácěla a chodím tam do ted (10m) a dalsí pul rok nás čeká jsem z toho už neštastná..pořád se to nabaluje přetácení pak plazení pak lezení pak stoupání ted sezení ( sedí do W)…holka drzím pesti at se brzo přetácí a at jse vše jak ma
![]()
Jinak holky pořád kojím
po mem boji je to zázrak ale myslím si že ted kojím jen víc a víc…asi zuby mame 4
příkrmy jak kdy ale kousky už zvládá obchází nábytek navléka kroužky dela paci paci…no má se čile k světu ![]()
ted máme tedy laryngytidu jinak chodíme plavat…všechny moc a moc zdravím
![]()
@Lentilanek
Nás taky sedí do W. Ona na to přijde. Tereza třeba vůbec neseděla, tak jak má a nelozila po čtyřech. Mladej začal lozit po ctyrech asi před týdnem a jen někdy. Obchází nabytek. Mají svůj čas. Doktorka nas nikam po doktorech nehoní. Jen chodíme na kontroly na neurologii a tam snad v dubnu půjdeme naposledy
@Mazlucha dekuji no to já lítam ke dvema fyzioterapeutkám…každej me desí jak bude mít nohy do x…hruza ![]()
@Lentilanek
Ale prd, holka tak seděla taky. A ta i snad rok chodila po kolenach ve vzpřímené poloze a následky nemá. A co, já nohy do x mám a nevidím v tom problém
@Lentilanek
Ahoj, u nás dobrý. Mates furt řve, Tereza je jak kolovratek
Chystáme se na její oslavu narozenin, v pondělí ji budou 4. Řešíme lepší bydlení. Jsme furt v jednom kole. Co ty?
Ahojky devcata, dlouho jsem tady nebyla. Jak se mate? Jak se dari snazilkam? Zodarilo se nekomu? Doufam z celeho srdcee, ze ano
u nas stale nic a uz ani nevim jestli ma cenu se jeste v mem veku snazit. Krasny den preji.