Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Koudelka82 píše:
@AzuAzu ty jo, tak to je zapeklita situaceTak nechceš jim říct, ze chceš, aby udělali něco jinak? Kdy tam mas jet?
Ted jsme ivf ukoncili, takze tam jezdim jen na gyndu. Nejak uz nemam silu delat porad testy a nic nenachazet.. Na dalsi ivf jsme se nedomlouvali. Prave proto premyslim nad zmenou kliniky ![]()
@AzuAzu já Te úplně chápu, znám to. Taky se ne a ne zadarit, nechápu to ![]()
@Koudelka82 píše:
@AzuAzu já Te úplně chápu, znám to. Taky se ne a ne zadarit, nechápu to
Dekuji..ja vim, ze nekdo se snazi moc dlouho a nemusi to byt klinikou. Me spis uz i zajima postup a nazor nekoho jineho
@AzuAzu Jojo, me kdyby nezměnili u 2.ivf postup, tak jdu asi taky jinam. Držím pěsti ![]()
@Koudelka82 píše:
@AzuAzu Jojo, me kdyby nezměnili u 2.ivf postup, tak jdu asi taky jinam. Držím pěsti
Jsi moc hodna, dekuji. I ja Tobe drzim pesti. Ted jen rozhodnout kam
Mě v Gennetu dělal OPU a ET vždy jiný doktor. Svoji doktorku jsem měla jen jednou na ET a asi 2× na OPU. Ono záleží, jak mají rozepsané saly a zakroky
@AzuAzu
Jaký protokol jsi měla? Vždy stejný? My měli krátký, pak dlouhý, kde se zjistilo, že je lepší a zůstalo se u něj. Jinak pokud cítíš, že to chce změnu, tak CAR změn. Třeba ti udělají jiný testy nebo na něco přijdou. Uvidíš, ještě máš 3 pokusy.
Ahoj děvčata, mohu se přidat?
Včera jsem byla na krvi, s tím že to zase nevyšlo, jelikož test mi ukázal se negativní (10den od ket). V krvi mi našli pozitivní (což mě překvapilo), ale HCG je nízké (45,1), doktor říkal, že musíme počkat do další kontroly (9.11). Ptala jsem se, zda je tam šance, e hcg vzroste a tak, říkal že jo…ale nevím no, budu věřit. Přesto mi připadá moc nizoučké.
Máte někdo s tím zkušenost?
@Lucinda81 ja mela po et 3denniho jednou 143 a bohuzel to nevyslo. A kolikaty den po et ti to brali?
@mzat
krev brali 15den po KET a 9.11 jsem objednána na ultrazvuk, akorát se divím, že mě neobjednali znovu na krev
@Lucinda81
Ono 10.den od KET na testu nic být nemusí. Když si ho uděláš teď, tak by měla být čárka silnější. Zkoušela jsi ho dělat znovu? 45,1 je opravdu málo, ale s tím nemám zkusenost. Dalsi krev se nedělá, uvidíš až co ukáže utz, pokud tam nic nebude, tak teprve pak by tě mohli poslat na kontrolní odber. Držím palce ![]()
@Mazlucha
Ne, těhu test už jsem si znovu nedělala. Pročetla jsem hodně diskuzí, ohledně nízkého HCG a záleží, zda HCG roste, tj. co 2dny 2× tolik, jenže jelikož mě neobjednali na krev, tak nemohu vědět, zda roste či ne. Asi musím počkat na toho 9.11
@Lucinda81 zajdi si jako samoplatce stoji to 200,– a budes mit jasnos
@Lucinda81
Přesně tak, zajdi si jako samoplatce. Vím, že se musi HCG dvojnasobovat. Ale s takto nízkym HCG jsem se nesetkala. Já začínala při prvním tehu na 250 a při druhém jsem byla 16 dní po ET na krvi a měla jsem 4390. Kolikátý den po KET budeš toho 9.11,? Aby to nebylo brzo a bylo třeba už něco vidět?
@Mazlucha
24den po ket budu, tak doktor asi ví co dělá, když mě neobjednal na další hcg a rovnou jen na utz.
Počkám do toho 9.11, pak se uvidí.
Už jednou jsem měla zamlklé těhu a byla i na revizi, ale hcg bylo vyšší. Šance tam pořád je, i když malá. Já se k tomu neupínám, prostě se uvidí 9.11.