Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mazlucha píše:
@AzuAzu
Jaký protokol jsi měla? Vždy stejný? My měli krátký, pak dlouhý, kde se zjistilo, že je lepší a zůstalo se u něj. Jinak pokud cítíš, že to chce změnu, tak CAR změn. Třeba ti udělají jiný testy nebo na něco přijdou. Uvidíš, ještě máš 3 pokusy.
Dekuji moc. Ja vim, pokusu mam jeste dost, ale penez a nervu uz minimum…jeste me trapi, ze jsem za ten rok nabrala 15 kg. Nemuzu se hnout a to jim jako vzdy, jsem z velikosti XS na L a nabiram dal…vubec nevim, co s tim ![]()
@AzuAzu a nabery na štítnou zlazu ti dělali? Jestli je vše oka…
My máme šampióna u sebe: ) a vypadá to na 4 mrazacky, to nám potvrdí zítra…
@koblizeq píše:
@AzuAzu a nabery na štítnou zlazu ti dělali? Jestli je vše oka…
My máme šampióna u sebe: ) a vypadá to na 4 mrazacky, to nám potvrdí zítra…
Ano ano, delali, stitna zlaza v poradku
tak to moc moc posilam stesti! 4 mrazacci jsou krasny cislo!
![]()
@koblizeq ju tak pekne hlad brisko a hezky se o bublinku starej ![]()
@AzuAzu píše:
Jee, jsi poklad, moc moc dekuji! Je to silenost. Kdyz jsem tu ze zacatku cetla ty pribehy, rikala jsem si, boze, ty zensky jsou tak silny..jak to muzou vydrzet. Ani na chvili jsem si nepripustila, ze se ani jeden z tech 5 pokusu nepovede. Proste jsem byla presvedcena, ze to vyjde. No…nevyslo. A nikdo nevi proc. Nic mi nenasli. Ja jsem ani po poslednim pokusu nepremyslela, ze chci jinam, az ted to tak nejak zacinam citit, premyslet nad tim, i kdy ja jsem clovek, co nenavidi zmeny.
Zdravím vás, jestli můžu, tak bych vám přidala zkracenou verzi vlastni zkušenosti. Ja prodelala 1×IUI,1×Et,2×KET a stále se nedařilo. Změnou CARU jsem dostala nový elán a novou chuť bojovat a zadarilo se hned napoprvé. Za me můžu doporučit Repromedu, nejsou nejlevnější, ale po srovnání s minulým Carem jsou spickovy. tím jsem jen chtěla dodat vám odvahu pokud vahate o změně ![]()
@Mazlucha
ahoj, opět nic, další neúspěšný pokus, ach jo. Mám 3ks zmraženy, takže zkusím zase, až příští rok, tentokrát silně zvažuji vložit 2embrya!
@Lucinda81 píše:
@Mazlucha
ahoj, opět nic, další neúspěšný pokus, ach jo. Mám 3ks zmraženy, takže zkusím zase, až příští rok, tentokrát silně zvažuji vložit 2embrya!
@Jamike píše:
Zdravím vás, jestli můžu, tak bych vám přidala zkracenou verzi vlastni zkušenosti. Ja prodelala 1×IUI,1×Et,2×KET a stále se nedařilo. Změnou CARU jsem dostala nový elán a novou chuť bojovat a zadarilo se hned napoprvé. Za me můžu doporučit Repromedu, nejsou nejlevnější, ale po srovnání s minulým Carem jsou spickovy. tím jsem jen chtěla dodat vám odvahu pokud vahate o změně
Moc dekuji za podporu a taky moc gratuluji! My premyslime nad klinikou ve Zline, pokud k tomu nekdy dojde. Je to na zblazneni. Mesice a leta utikaji a nic se nedeje
@mzat tak u nás to nedopadlo a samovolně potrácím : ( jestli to zítra bude špatný, tak mě čeká revize: (
@koblizeq coze? To je hrozny
Proc revize? Je to hrozny ale pokud odchazi samo neni revize nutna
@mzat zatím právě neodchází
jen spinim.Ale doktor by rád, aby to odešlo samo, a já ani nechci další narkozu…a co ty?