Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj emaminky
jmenuji se Oliver narodil jsem se 1.8.2017 ve 13:23 s mírami krasavce 3100g a 51cm. Maminka dostala zahul 36hod kontrakci jak prase posledních 5h v den porodu s epi ktery stejne vyprchal nez se slo tlačit
byl to narocny porod s abnormální rotaci
ale dala jsem to i chodit vlastne muzu
je mi nepopsatelne ![]()
@GaLeee
Obrovská gratulace. Oliver je kus chlapa. Ať se vám daří a jste brzy doma ![]()
Ahoj holky, ve ctvrtek jsem byla na OPU a odebrali mi 8vajíček, z toho 5 se oplodnilo, do 4.dne se dobře vyvíjelo jen jedno, ale trochu se zastavilo - takže dnes 5.den ET je ve formě moruly. Zavedli mi ho, ale Dr. mi řekl, že šance, že se uchytí je malá
Zaváděli tady někomu taky morulku 5.den? potřebuju povzdbudit, že je nějaká šance ![]()
@GaLeee gratuluji, hlavně zdravícko. tak to je přesně o měsíc od Vaji ![]()
@GaLeee gratulujeme-hlavně ze uz je to za vámi a přejeme hodně zdravicka a spokojený zivot ![]()
@GaLeee maminko tak gratuluju k oliverkovi, je to kus chlapa. Opatrujte se a at ti dela jen a jen radost
![]()
@GaLeee Obrovská gratulace k narození Oliverka.
Mnoho zdravíčka a radosti celé rodině.
@GaLeee
velká gratulace a klobouk dolu co jsi si prožila Oliverkovi přeji v životě jen to nej nej…ty se drž a i kdyby ted bylo místy krušně bude jen a jen líp…teším se na foto…a ta rotace řekli ti k tomu neco víc
?
@Lentilanek no moc toho neřekli jelikoz na utz byl normalne
a moooc dekuji je to uzasny pocit kdyz mi tu ted lezi na prsou
vsem moc dekuji
![]()
@Taza píše:
@ronia ahoj kocko, to sou skvele zpravy, sem rada, ze to tak zvladate hezky, jen pekne taky trochu priber, at se mimco ma a mas z ceho kojit:-)! Ja nabrala celkem jen 9kg a mela sem male brisko a pak malej spechal ven, jak mel malo mista:-). Ba ne, kazdy sme v tomto jiny a nepredvidatelny, jen si to uzivej a hlavne se fakt setri, ja blaznila a resila do posledni chvile a zbytecne, kdyz se ohlednu zpet, tak bych si to vic uzivala. kazdopadne mam doma toho nejuzasnejsiho tvorecka na svete, taky sem zezacatku nevedela jak a co si pocit, ale je to cimdal krasnejsi. mas se na co tesit:-))). Nevis, jak Mommo? taky uz asi porodila…
@mzat to me moc mrzi, neni co na to rict, musis bojovat, uz ste byli blizko a zase budete, chce to jen cas!
@koblizeq @Romčinka achjo, to je holky skoda:-( a co zkusit zmenu car? @Jedna babička vzpominala někde, že dělaji minimalku fakt lacino asi za 5tis maslim.
No já už jednou měnila a nic
![]()
@Romčinka Ahojky. Dlouho jsem o Tobe neslysela.. Jakpak se dari?
@lumr ahojky,no jde to. Přítel byl velmi nemocný a 3 IVF také nevyšlo. Ale snad to bude lepší… a co ty?? ![]()