IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
27.7.17 21:05

@AzuAzu Ahojky, ja na ni byla hned nejak ze zacatku, co jsme byli v Caru, měla jsem to bez narkozy, vsichni strasili, jak to bolí, ale nic hrozného to nebylo, určitě lepší pro tělo, nez narkoza. Me to nijak nepomohlo, akorát mi přišli na přepážku v děloze, vrozená vada. Po zákroku jsem lehce krvacela a mam pocit, ze další měsíc jsme sli na IUI. Žádné komplikace jsem nemela, po neúspěšném IUI, IVF jsem nakonec dva roky na to otěhotněla přirozené. Hodne štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.7.17 21:08

@Lentilanek tak si představ ze mam potvrzeno ze hemiltona delaji naprosto běžné bez optani a ze mi ho dnes delala znova!!! Vim to o PA co tam dela a je z rodiny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
27.7.17 21:20

@GaLeee Bud kocko co nejvic v klidku, setri se a pokud mozno, zadna dalsi vysetreni cipku a podobne, mela sem toto taky a tak ve me stourali (ani ne hamilton, proste jen porad prsty ve me), ze mi zacla drobinek odchazet voda a pak uz to slo fofrem. Ale ja byla na kontrole behem tydne skoro kazdy den a ti doktori meli fakt velky prsty, ze me to pak bolelo cimdalvic a pridala se krev (asi cevka). takze pekne pianko… sme s tebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.7.17 21:21

@GaLeee to snad neni mozny :cert: :cert: jak si tohle muzu dovolit no uplne me to hnulo zluci a co nechas to byt nebo se ozves…tohle by se dalo i napadnout l kdyz chapu ze ted mas jine starosti…proc to nem zenskym sakra delaj bez souhlasu :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.7.17 21:23

@Carolin14 Jsi skvělá, moc děkuji. Mě na ni posílají po 4. neúspěšném transferu, máme poslední zamražené :( akorát já teda budu mít pod narkózou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
27.7.17 21:32

@ronia ahoj kocko, to sou skvele zpravy, sem rada, ze to tak zvladate hezky, jen pekne taky trochu priber, at se mimco ma a mas z ceho kojit:-)! Ja nabrala celkem jen 9kg a mela sem male brisko a pak malej spechal ven, jak mel malo mista:-). Ba ne, kazdy sme v tomto jiny a nepredvidatelny, jen si to uzivej a hlavne se fakt setri, ja blaznila a resila do posledni chvile a zbytecne, kdyz se ohlednu zpet, tak bych si to vic uzivala. kazdopadne mam doma toho nejuzasnejsiho tvorecka na svete, taky sem zezacatku nevedela jak a co si pocit, ale je to cimdal krasnejsi. mas se na co tesit:-))). Nevis, jak Mommo? taky uz asi porodila…
@mzat to me moc mrzi, neni co na to rict, musis bojovat, uz ste byli blizko a zase budete, chce to jen cas!
@koblizeq @Romčinka achjo, to je holky skoda:-( a co zkusit zmenu car? @Jedna babička vzpominala někde, že dělaji minimalku fakt lacino asi za 5tis maslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.7.17 21:55

@AzuAzu je, nemáš vůbec zač, rada pomůžu, kdyz muzu :kytka: tak budu moc držet palecky, aby ten posledni byl ten pravý, jak se říká nejlépsi nakonec. A neboj, kdyz by náhodou nevyslo tohle, tak jednou se určitě dockas :potlesk: taky toho mam hrozne moc za sebou a ted mi vedle spinka dvouměsíční Verunka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
27.7.17 22:37
@Mazlucha píše:
@mimins
Kdy máš termín? Pri prvním těhotenství jsem od poslicku porodila přesně za týden. Od středy do neděle mě provázeli, pak jako když utne se nic neozvalo. A ve středu jsem porodila. Hodně štěstí

Ahooj, termín 6.srpna, od poslicku za tyden? Tak to budu co nevidet rodit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.7.17 09:07

:mavam: Ahoj holky nemáte některá doma nevyužité zbytečky - Gonal, Puregon, Ovaleap? Koupím. Bude mi chybět cca. 400j nad rámec co hradí VZP. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.7.17 09:19

@Taza Užívej si miminka:) a´t pěkně roste:)
Už jsme se doma dohodli, že zkusíme jiné centrum, už sem nás chtěla i objednat, ale mají ještě 14 dní dovolenou. Tak doufám, že do konce roku stihneme poslední pokus…nebo zkusíme minimálku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
28.7.17 09:27

@koblizeq odkud si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.7.17 10:44

@mzat ze šumavy a ty? Kam chodíš do centra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
28.7.17 11:46

@koblizeq dekujeme. drzime pesti. kde si byla a kam zvazujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
28.7.17 11:52

@Taza jezdíme do natalartu v plzni a chceme zkusit druhé centrum v plzni. Musím říct, že jsem si po úspěchu pobrečela, ale kupodivu mám sílu do dalšího pokusu s jentak se nevzdám. Přítel chtěl zpočátku jít do inseminace s dárcem, on s tím nemá problém. Ale já to zatím neumím zpracovat… Přítel má zhoršený spermiogram, ale pořád si říkám, že ne katastrofální…no uvidíme, co nám řeknou v jiném centru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
28.7.17 20:11

@koblizeq kousek od olmika a chodim tam k dr. Machačovi.

Jinak aktualitka o me. Jedu do lazni a dalsi pokus rijen listopad. Tak uz aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí