IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
15.7.17 21:54

Ahoj devcata tak od pondeli jak mi praskly folikuly, jsem mela prvni dva dny focela silny bolesti na prave strane, v pravem vajecniku zrovna byli, ale do dnes jeste ty mirne bolesti citim, takove jako dloubani, je to normalni? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
16.7.17 07:13

@Nika Nut ahoj ja ai te pamatuji :mavam:
Mrzi me jak to dopadlo snad ted 2.ivf dopadne uspesne ja mela taky slouhej protokol a taky tu injekci…ale vim ze me doktorka tenkrat upozornivala ze muzu zaspinit /zakrvacet ale rozhodne ne to dostat na plno…tim se prodluzuje cyklus vlastne vypnou na 14 dni vajecniky…je pak delsi reakce byva min vajicek ale kvalitnejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
16.7.17 16:54

@Lentilanek Ahoj, no nakonec jsem trošku špinila v den kdy jsem dostala tu injekci a den po ni bolesti bricha a spineni a pak uz nic zatim.. Ale ja jsem si volala do CARu a tam mi rekli, ze muzu krvacet kdykoli v prubehu tech 14 dni, ze tam poklesnou hormony a sliznice musi odkrvacet.. tak buh vi jak to je.. spousta zenskych rika, ze jednou normalne krvaceli, jednou vubec, tak buh vi.. No stejne nezbyva nez cekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
17.7.17 09:15

@Nika Nut koukám do kalendáře a ms mi přišla týden po injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
17.7.17 11:43

@Lentilkaaa83 Teda koukám, že to má každý jinak :D to by mě zajímalo co je sparávně :roll: Já teda měla bolesti jako při MS den po injekci a od té doby střídavě některý den špiním, některý den ne.. při minulém IVF krvácení nedošlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
18.7.17 07:48

Ahoj holky, tak u nás se pravděpodobně zázrak nekoná a 3. ivf nevyšlo. Dnes jsem 11. den od et, test bílý a začínám špinit : ( a zamrazeno nemáme NIC : (

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
18.7.17 09:12

@koblizeq to je mi lito, ale treba jeste neni pozde, mozna je brzy. Byla jsi na odberu krve? Nektere testy to neukazi hned. :hug: :* drz se zlaticko a dej vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
18.7.17 09:16

@iubire na krev jedu v pátek do centra, Děkuju za podporu:) nám se nějak nedaří nica a to už hodně dlouhou dobu. Přítelovi se včera nevydařil pohovor do nové práce : (

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
18.7.17 09:47

@koblizeq juuu tak to je blby, to znam, taky se nam minuly rok takhle nedarilo nic. Ja po operaci vejcovodu, stadtna jako blecha a nic do ted. Take nemel pritel skoro pul roku praci. Ale uz je lip, od dubna pracuje v Dansku, jen jeste to miminko. A jakou ma profesy pritel? Rikej si ze vse je v poradku, jsem tehotna a ver tomu, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
18.7.17 11:08

Holky tak nase mimi to nezvladlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
18.7.17 11:45

@iubire práci má, ale není úplně spokojený a měl nabídku lepší, lépe placené..Bohužel : (
@mzat jak to, co se stalo? : (

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
18.7.17 15:17

@mzat co se stalo berunko? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
18.7.17 15:18

@koblizeq aha uz chapu, no je to tady v Cechach s tou praci blby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
18.7.17 19:56

@mzat berusko to me strasne moc mrzi :,( drz se!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
18.7.17 19:59

@mzat neee to neee. co napsat sama nevim. holka nase drz se. :hug: