Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@GaLeee klid holcicko. to je zrejme hlenova zatka. bude zrejme po tom vcerejsim vysetreni takto odchazet. porod se proste blizi. dceri odesla zatka po castech a porodila az za 14 dnu. hlavne klid.
@GaLeee píše:
@mimins to je masakrJojo mam za to ze jo TP 14.8
no muzu ti rict ze je to drsny v tech vedrech, ale diky bohu se vyhýbá otekani
jen funim jak dromedard
a sem extra lina a unavena
koncim 37tt - 11kg na vrch
a malej měl v pondeli 2630g
a vse naprosto ukázkové ze by kde jaka maminka mohla závidět
coz nas vsecky mile prekvapilo po tom vsem
a jak se citis ty??
Ahooj, citim se jinak fajn, jde to, jak. pises, ty vedra, nastesti se ted udelal chladek, coz pro nas uplne ideál, blaho
uz se tesim, az bude s nama, neustale koukam na fotky z posledniho UZ a predstavuji si ho v realu
malej dost cestuje, kort kdyz lezim na. zadech jak tak ma vic mista, jinak poslicky uz jsou na. svete ![]()
@mimins
Kdy máš termín? Pri prvním těhotenství jsem od poslicku porodila přesně za týden. Od středy do neděle mě provázeli, pak jako když utne se nic neozvalo. A ve středu jsem porodila. Hodně štěstí
@GaLeee také bych to tipla na Hamiltona. U mně to bylo podobné co popisuješ. Kromě zátky, tu nevím kdy a jak jsem vlastně ztratila…Držím palce ať vše proběhne bez problémů a uzlíček je brzy s Vámi.
@mimins ty už to máš taky za pár koukám. No já poslíčkovala skoro měsíc a nic z toho, nakonec se malej stejně neodhodlal sám. Držím palce
Holky je mozne ze dnes uz cca 3hodiny necitim vubec pohyby?
jindy ho snad citim cely den a ted ho ani neprobudim ![]()
@GaLeee mně ho nejspíš taky udělal dr bez mého vědomí. Jestli doma nemáš angelsounds tak bych taky jela raději na kontrolu
@ejbinka @Lentilkaaa83 tak sem ho holky nastesti probrala
ale ze se mu nechtelo
as nemam ale mam neco na ten způsob v telefonu a srdicko jede jak masinka
diky bohu ale stejne si rikam ze si tam pro sychr zajedu muz je za chvilku doma tak si udelame vylet ![]()
Vsěcko ok malej prostě spal, jen změna na čípku kterej je už na dva prsty
v pondeli 1,5cm a zavřeny
prý ale ještě není důvod plašit může to jeste trvat
![]()
Dalsi šok po ranu a to odchod. Edice krvavé hlenovky
volala sem do porodky a kdyz nemam bolesti mam byt v klidu jen mam teda krizove bolesti fakt super, pockame jeste hodinku a jedem ![]()
@GaLeee to me takovej krvavej hled nocházel od cca 17 do 22 hod a když jsem v 22:00 přijela do porodky byla jsem na 5 cm
drž se
@Lentilanek tak sem doma
hlenova zatka komplet pryc dle dr ale ja zase zavřena a čípek 1,5cm a polotvrdy
uz sem z toho jelen, malej ma hlavu uz tak dole ze mela problem me i vyšetřit, coz teda zadnej slagr
a musela se jeste radit s dalsim dr co semnou
kontrakce nemam tak me poslali dom
ja snad ani nepoznám kdy budu rodit ![]()
@GaLeee
tedy zajmavé jak každý porod je jiny tak to bys aspon mohla rodit rychle když už je tak pekne dole ne?
holka dež se ![]()
@Lentilanek v to muzu jen doufat
dekuji za podporu
clovek si rika mam jeste 14dni cas a ejhle ono treba uz ani ne
ale nemohu se dockat ![]()
@GaLeee uplně chápu ale věř že lepší než přenášet to je stres aby ti to nemuseli vyvolávat ale věřím jak se říká každá trouba peče jinak a miminko samo si řekne až bude připravené
![]()
Ahoj holky, prosím, podstoupila jste některá hysteroskopii? Pomohla Vám? Myslíte, že komplikace po ní jsou časté? Za jak dlouho jste po ní případně mohly na další ket? Moc všem děkuji ![]()