IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
10.7.17 09:18

@koblizeq dnes jdu na podledni ultrazvuk, a dnes mi reknou kdy bude odber, dnes jsem 13 dc. Ale je mi proste divne, mam i takovy husty bili vytok. No uvidime. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
10.7.17 10:06

@koblizeq od 7dne a uz byl prvni pididuch. Jinak vetsinou testuji od 8dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
10.7.17 11:05

@mzat tak já to o víkendu možná vyzkouším, sobota už bude 8. den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
10.7.17 11:14

Ahoj holky máte někdo partnera bez spermíku…pokud ano jaký byl postup na ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
10.7.17 11:37

@koblizeq urcite budu napjate cekat a vyhlizet pozitivni fotecku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
10.7.17 12:14
@mzat píše:
@koblizeq urcite budu napjate cekat a vyhlizet pozitivni fotecku :hug:
i jaaaaaaa :hug: drzim pesti :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
10.7.17 12:32

Tak dnes prerusili stimulaci, folik ktery mel 13 mm ma po trech dnech jen 15 a druhy taky moc neroste :,( takze doktir prerusil stimulaci, ze pry by byli mozna foliky prazdne a nebo vadne. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
10.7.17 12:45

No a bolim jako mala zelva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
10.7.17 14:43

@iubire kolikaty dc si? Ja mela taky pred opu nejvetsi 17mm a opu delali 15dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
10.7.17 15:15

@mzat 13 dc, sla jsem na jinou kliniku poradit se jeste s jinym doktorem, je to jen 15 minut od Pronatalu kam chodim. A predstav si, ze mezi tim mi folikuly praskly. Tento jiny lekar nadaval, ze mi nedali nic k pichani odsunuti ovulace uz od patku a ze udelali spatny protokol, nemeli mi davat pry vubec clostilbegyt, tim to mic rychle nastartovali. No takze za 15 minut po ultrazvuky foliky praskly. V te jine klinice mi chtel jen poradit kdyz uz jsem nadopovana, jestli jeste povkat, no a kdyz tam nasel uz jen tekuti u a blanku tak rekl jedine novy protokol, sliznici jsem mela pry paradni 9,5. Takze jdu do toho znovu nevzdam to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
10.7.17 15:20

@ejbinka @mzat 13 dc, sla jsem na jinou kliniku poradit se jeste s jinym doktorem, je to jen 15 minut od Pronatalu kam chodim. A predstav si, ze mezi tim mi folikuly praskly. Tento jiny lekar nadaval, ze mi nedali nic k pichani odsunuti ovulace uz od patku a ze udelali spatny protokol, nemeli mi davat pry vubec clostilbegyt, tim to mic rychle nastartovali. No takze za 15 minut po ultrazvuky foliky praskly. V te jine klinice mi chtel jen poradit kdyz uz jsem nadopovana, jestli jeste povkat, no a kdyz tam nasel uz jen tekuti u a blanku tak rekl jedine novy protokol, sliznici jsem mela pry paradni 9,5. Takze jdu do toho znovu nevzdam to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
10.7.17 15:22

@ejbinka no to bych rada, ale ja prave prirozene otehotnet nemuzu, nemam pruchodne vejcovody, ani operace nepomohla. Prave ze asi nemeli pry cekat viken ale meli dnes udelat odbery. No asi to tak melo byt. Ale jdu do toho znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
10.7.17 15:23

@ejbinka ovulacni test vcera negativni to je prave divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
10.7.17 15:57

@iubire a ukazal ti na utz ze to tak je? Je divny ze ovu testy negativni a folik praskl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
10.7.17 17:19

@mzat ano ukazal, vacek prazdny, je zvlastni ze za 15 minut praskly, no uvidim dnes udelam test a ukaze se, i kdyz je to asi uz zbytecny kdyz praskly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí