Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mommo byl kvůli vysokymu tlaku-udělali odběry a asi během půl hodiny jsme jely ani sem nestihla volat nic. necelý 29tt
@majja2
Obrovska gratulace. Drzte se, zacatky budou tezky, ale to date. Preju hodne sil. Nez te za malou pusti, co nejvic odpocivej, budes to pak potrebovat. S preeklampsii jsem rodila dceru. Zadnej med. Hlavne slo ozdravi vas obou. Drzte se
@jajah stat se muze i nemozne. vim je to tezke verit po vsech tech neuspesich ale zkus to. treba prave nyni stesti sedne na…
drzim palecky.
Ahoj holky, tak ve stredu 7.6. prisel na svet přirozeně ve 39+6 nas Michal,50 cm,3090,je v pořádku
.už se těším, až si přečtu novinky tady
![]()
@ejbinka v prubehu byly chvile, kdy bych za cisar dala vsechno
![]()
@Mommo píše:
@hope4 Přesně tak, ještě 14 dní, bojím se přenášení, to čekání kdy to přijde, musí být hroznýModlím se, aby to bylo chviličku před termínem, ale to urcitě neklapne, čípek mám furt celej, nikam to nespěje
Takže ve čtvrtek máš termín? A jak to u vás dělají, když se přenáší? Tady myslím po týdnu do špitálu a pak se asi vyvolává, to taky moc nechci, no ale co naděláme, že? Moc ti přeju, aby tě to co nejdřív chytlo a nemuseli tě trápit
@ejbinka Taky jsem to tak jednu dobu vnímala, ale nakonec se podařilo, nevzdávej to brouku, ono to za to stojíMoc ti to přeju a věřím, že i vám se poštěstí
@Mommo já měla čípek naposledni kontrole lehce zkrácen a nebyla jsem otevřená. prcek si v úterý ráno ale začal vypouštět bazen, takze se jelo a ve stredu vecer byl na svete
,takze to fakt muze byt kdykoliv, pripravena nebo nepripravena ![]()
@hope4 moc gratuluji krasny chlapecek. preji moc zdravicka a rodinne pohody vam vsem.
@hope4 moc gratuluji
mám pocit, že tady je to poslední dobou miminkama našlapané a další brzy přibudou ![]()
@jajah taky ti moc držím palce, aby to alespoň jedno vajco vydrželo
Dneska jsi tam volala už?
@hope4 Jéé další překvápko, je nádherný, moc gratuluju
Tak nám nezkušeným pak ten porod popiš, ať se máme na co těšit
Já zatím bez poslíčků a čehosi podobného, čípek 4,5cm, asi se chce narodit o Vánocích ![]()
@hancami to si piš, že další brzy přibudou, tak šup šup ať neztratíme tu vlnu tady ![]()
@hope4 i slzicka mi ukapla. Je nadhernej
. Preju hodne zdravicka a minimum probdenych noci ![]()
@ejbinka No ono to utíká už i tak
Už jsem na MD, tak mě chytají roupy, to víš ![]()