Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mzat to je krásná hodnota.
Tak holky kdo máte teď nejbližší termín? My až za 3 týdny. Myslím ze před námi ještě někdo je. Naše mladá je od v včera podezřele klidná. Ještě že mám ten as. Teď jsem si makla na zahradě tak jsem zvědavá jestli se vzbudí a bude se mnou komunikovat ![]()
Holky dekuju. Pristi tyden utz, tak snad uvidime i
. Sem neskutecne prekvapena
@sistasa Já si tě pamatuju
Moc bych ti přála, aby ses taky dočkala… někdo má tu cestu opravdu trnitou, ale nepřestávej věřit a nevzdávej to, ono to klapne ![]()
@mzat To už je krásný ![]()
@Mommo ahoj kocko, jak se vam dari, uz se vam to blizi ke konci? vite pohlavi, mate jmeno? ja nejak moc nestiham na PC, tak jen obcas sleduju spis…ale vzpominam na vas holky.
my uz budeme mit konec sestinedeli, za chvili budeme mit 5kilo, malej roste jak z vody, teda mlicko nam krasne de a malej je hladovecek. maminkovani si moc uzivam, ackoli je to obcas narocne, je to krasne.
Moc vam tu vsem drzim pesti!
@Lentilkaaa83 Já mám termín 21. a přede mnou je ještě @hope4 Jak se vůbec cítíte holky? Na poslední poradně čípek furt stejnej, ale hlavička už je prý hezky nachystaná dole, tak snad nebudu přenášet a bude to třeba o chvilinku dřív, ať nejsem nervózní z toho čekání…Tak se držte holky a až to přijde, ať to zvládnem co nejlíp ![]()
@Taza Ahoj mamino, to tak neskutečně utíká, už budeš mít po šestinedělí. To je fajn, že si to užíváš a všechno je jak má
Spokojený miminko, venku krásně, co víc si přát
My ještě + - 14 dnů. Jsem zvědavá kdy se bude chtít princezně ven, jméno Nikol, už se na ni moc těšíme, ale nervozita stoupá.
@Mommo Děkuju:-), no utiká utiká, tedy byli sme o 3 týdny dřív na světě, ale o to víc rosteme a sme šikovní:), tak držím pěstičky, abyste to dobře zvládli, pak tě čeká velká odměna!
@Mommo no hele já poslední měsíc nespím. Jsem vzhůru cca od 5. Do toho v noci snad co hodinu až dvě na wc..Noc je pro mě doslova utrpení. Jinak čípek mám furt dost dlouhý, ale hlavička naléhá. Taky nechci přenášet.
Ahoj holky-tak sem se dnes ráno vypravila na kontrolu o tyden driv-dr rikal ze kdyby se mi něco nezdálo at přijdu. me připadalo ze se zá naše beruška moc nehybe-tak mu to říkám a on"a tím ja ale nic neudelam"tak to né dostal připadala jsem si jako blbec
.udělal mi tedy ultrazvuk-celou dobu mlčel a pak mi vypsal zádanku na vyšetření a poslal me ma porodní sal ze se mu nezdá průtok krve pupecnikem
.Tak sem jela do nemocnice doktorka udělala ultrazvuk. malá je menší než by měla být odhad váhy 28+1 je 1050g ale to je prý dobrý akorát te krve protéká míň než by mělo tak řekla něco jako v pátek přijdete ná kontrolu a rozhodneme jestli vás ještě někam poslat nebo to ukoncit-což sem teda nepochopila protože furt něco mluvila ale ja ji uz nebyla schopna vnimat. nakonec me začala utěšovat ze me budou hlídat a kdyby něco mám hned přijet. Strašně se o mimi bojím.
@majja2 holcicko moc me mrzi jake mas trapeni. ale pevne verim ze vse bude v poradku. urcite te lekari pohlidaji. zkus byt v klidu i kdyz vim ze strach s tebou cloume ale ted je pro tebe i piskotka klid to nejdulezitejsi.drz se. ![]()
@majja2 to bude urcite v poradku uvidis. Oni ti pomuzou, hlavne odpocivej, nic vic pro malou udelat nemuzes
@majja2 Tak to mě mrzí, ale urcitě nic nezanedbají a něco vymyslí a budou tě hlídat, musíš jím věřit a nestresovat se…zkus to. Držím ti palce a dej pak vědět ![]()
@ejbinka na tu me právě poslal do ty nemocnice tak teď musím doufat ze se to nejhorší a uvidíme co řeknou v patek ![]()