Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lentilkaaa83 ty jo ty zo mas za par jeste a ja mam pred sebou jeste 12tt a mam ty same problemy
valim se jak sud a to nemam brisko nijak obří
moc tu ted nebivam drzim ti palecky a i tobe @Mommo
@mzat drzim ti moc a moc palecky kocko, at je tam ten pravej folicek
a vsem miminkum mezi nami preji krasny a spokojeny zivot ![]()
@AzuAzu ty ten agolutin pichas sama
. Myslela sem ze se muze pichat jen odborne do zadku ![]()
@mzat No to je právě ta altnernativa Agolutinu - Prolutex, je to to stejný a píchá se už do břicha
@GaLeee mam obavu, ze to dr uspechala. Vim, ze mi foliky rostou pomaleji a takto dneska tech 18 mit nebudou
@AzuAzu ja ho pichala do zadku a docela dobry-pichal mi ho teda chlap ale většinou se mi udělala boulicka nebo modrina takze po osmi týdnech sem byla rada když mi ho vyměnily za leky.
@AzuAzu aha tak to neznam. Kazdopadne jestli te to tak moc boli volej do caru
@Anonymní píše:
@AzuAzu aha tak to neznam. Kazdopadne jestli te to tak moc boli volej do caru
nejak sem to poslala anonym ![]()
@majja2 Děkuji moc, já to mám píchat 14dní a po 2 dnech nevím nevím, dnes mám úplně obavu píchnout, jak to břicho bolí. Samo to vydržím, ale jde mi spíš o to, jestli je to tak normální
@GaLeee fakt? Ja myslela, ze je to stejne jako pregnyl z 18? Nikdy sem neslysela, ze by to nekomu dali tak brzo
@AzuAzu uz mi z tech pokusu proste hrabe ![]()
@mzat Já jsem tu delší dobu nebyla, omlouvám se, trochu jsem se ztratila
kolikátý pokus máš před sebou?
![]()
@AzuAzu uz 5
. Pokazde je neco noveho, co me nervuje. Minule mi narostl jen jeden folik na 15 pak sem ten den a dalsi dopichla. Vecer ovitrel a neoplodnilo se, rekla mi embryolozka, ze nebylo zrale, ale v papirech pak bylo, ze bylo zrale. Tak nevim
. Proto me to ted trapi, protoze mel jen 16dopichla sem jen vcera a dneska uz jen orgalutran a vecer zase ovitrel. Kozu me nenapadlo se na to zeptat hned dr. proc mi to picha tak brzo?
@ejbinka vim, ze uvadi ze se da pichat uz pri 16, asi mi nezbyva nez se modlit, a to nejsem vubec verici ![]()