Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mazlucha a jeee no chapu stim casem to brisko to je casty problem a s tim kojenim si nedelej hlavu miminko potrebuje hlavne spokojenou maminku…drzim palce kamosce trvalo 3 tydny zastavit z plne laktace…zvladla to tedy sama bez leku a doktoru ale rikala ze docela peklo…tak se drz ![]()
@Lentilanek
Plne nekojim uz od začátku, takze v pohode. Hlavu si z toho nedelam. Rekla jsem si, ze se nervovat nebudu jako u holky, stejne to k nicemu nevede. Nervu mam dost i tak.Prsa nebolí, kdyz mam pocit, ze zacinaji bolet lehce odsaju nebo zkusim přiložit, at si malej cucne. U holky jsem přestala kojit taky brzo, zastavilo se to samo.
Ahojte holky. Uz se mi blizi dalsi opu. Dneska utz, tak uvidime jak to bude dr. videt. Ja tak doufam, ze to ted klapne.
Tak holky po dnešní kontrole uz vím kdy se stanu maminkou, ono datum je 15.5.2017
teda pokud se malá nerozhodne jit dřív.
@Klarkulka1 Jééé tak to jsme v jednom týdnu…Já mám plánovaný na 18.5…Teda holky docela mě vyděsili. Prý malá není žádný obr, že je menší než by měla být. Takže jedu do nemocnice už v pátek a mám si vzít sebou raději věci…Hrozně se bojím, ale vím, že takhle straší docela často a vše je v pořádku. Ozvy v naprostém pořádku…
@NikčaŠulová a kolik ma? Jestli jde jen o odhad váhy, tam ten je vždy +/- 500g. Ale chápu že máš strach. Nám celé těhotenství říkali, jak je o 5dni pozadu a jak je drobná a menší nez má být… A dneska na utz? Prý je úplně v pohodě, hlavu má jak starosta, je o pár dní napřed a váží uz cca 3319g. Neboj ty jejich odhady, jsou jen odhady a kdyby to náhodou bylo tak jak říkají, mimco to zvládne a rychle dožene.
Budu 18.moc držet palce ať vše proběhne bez komplikací
@Klarkulka1 V pondělí budu držet palečky
.No věřím, že bude u mě také vše v pořádku…Říkal, že je menší o dva tři týdny, ale u mého doktora v pátek byl odhad 2800g…Což by bylo normál. Ty doktoři umí teda vystrašit…Nezbývá nic jiného než si počkat no…
@NikčaŠulová @Klarkulka1 tak holky tfuj tfuj. Jsou to kvetnova stastna detatka ![]()
@mzat děkuji a tobě posílám hodně štěstí ať tenhle měsíc už je tam to pravé vajíčko ![]()
@mzat Děkuji a přesně tak.At už je tam to pravé
.Já jsem hrozně vystrašená ![]()
@NikčaŠulová @Klarkulka1 ty jo holky vs uz to máte fakt zá par
ja az konec srpna ale uz se taky moc tesim
@NikčaŠulová neboj me straší od začátku ze je malá menší ale na screeningu je vždy vše v poradku-držím palce.