IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4155
8.5.17 22:32

@Mazlucha a jeee no chapu stim casem to brisko to je casty problem a s tim kojenim si nedelej hlavu miminko potrebuje hlavne spokojenou maminku…drzim palce kamosce trvalo 3 tydny zastavit z plne laktace…zvladla to tedy sama bez leku a doktoru ale rikala ze docela peklo…tak se drz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
8.5.17 23:27

@Lentilanek
Plne nekojim uz od začátku, takze v pohode. Hlavu si z toho nedelam. Rekla jsem si, ze se nervovat nebudu jako u holky, stejne to k nicemu nevede. Nervu mam dost i tak.Prsa nebolí, kdyz mam pocit, ze zacinaji bolet lehce odsaju nebo zkusim přiložit, at si malej cucne. U holky jsem přestala kojit taky brzo, zastavilo se to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
9.5.17 09:05

Ahojte holky. Uz se mi blizi dalsi opu. Dneska utz, tak uvidime jak to bude dr. videt. Ja tak doufam, ze to ted klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.5.17 09:31

Tak holky po dnešní kontrole uz vím kdy se stanu maminkou, ono datum je 15.5.2017 :srdce: :dance: teda pokud se malá nerozhodne jit dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
9.5.17 10:44

@Klarkulka1 juuu to más krásné datum :palec: :palec: :palec: no a nález máš jaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.5.17 11:23

@Lentilanek půjdu na císaře, malá není otočená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 12:08

@Klarkulka1 Jééé tak to jsme v jednom týdnu…Já mám plánovaný na 18.5…Teda holky docela mě vyděsili. Prý malá není žádný obr, že je menší než by měla být. Takže jedu do nemocnice už v pátek a mám si vzít sebou raději věci…Hrozně se bojím, ale vím, že takhle straší docela často a vše je v pořádku. Ozvy v naprostém pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.5.17 13:08

@NikčaŠulová a kolik ma? Jestli jde jen o odhad váhy, tam ten je vždy +/- 500g. Ale chápu že máš strach. Nám celé těhotenství říkali, jak je o 5dni pozadu a jak je drobná a menší nez má být… A dneska na utz? Prý je úplně v pohodě, hlavu má jak starosta, je o pár dní napřed a váží uz cca 3319g. Neboj ty jejich odhady, jsou jen odhady a kdyby to náhodou bylo tak jak říkají, mimco to zvládne a rychle dožene. :hug: Budu 18.moc držet palce ať vše proběhne bez komplikací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
9.5.17 15:36

@Klarkulka1
Krásne datum. Ja mam dceru 14.5 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 16:07

@Klarkulka1 V pondělí budu držet palečky :hug:.No věřím, že bude u mě také vše v pořádku…Říkal, že je menší o dva tři týdny, ale u mého doktora v pátek byl odhad 2800g…Což by bylo normál. Ty doktoři umí teda vystrašit…Nezbývá nic jiného než si počkat no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
9.5.17 18:34

@NikčaŠulová @Klarkulka1 tak holky tfuj tfuj. Jsou to kvetnova stastna detatka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.5.17 21:36

@mzat děkuji a tobě posílám hodně štěstí ať tenhle měsíc už je tam to pravé vajíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 22:02

@mzat Děkuji a přesně tak.At už je tam to pravé :hug:.Já jsem hrozně vystrašená :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
9.5.17 22:36

@Klarkulka1 @NikčaŠulová :hug: drzim palce holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
10.5.17 08:52

@NikčaŠulová @Klarkulka1 ty jo holky vs uz to máte fakt zá par :) ja az konec srpna ale uz se taky moc tesim :) @NikčaŠulová neboj me straší od začátku ze je malá menší ale na screeningu je vždy vše v poradku-držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí