IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
11.5.17 07:27

@Taza Občas doktoři zbytečně zasahují a takhle to dopadá :( Ale hlavně, že je všechno ok a teď si budeš užívat zlatíčka :*
@NikčaŠulová @Klarkulka1 Holky, moc vám tu všechny budem držet palce a čekat fotky miminek…Už se vám to blíží, za chvilku budete mít broučky u sebe :srdce:
@mzat Zlato, ty jsi bojovnice, nevzdáváš to a to je dobře, ono se to jednou vyplatí…Moc ti držím všechno co mám, ať už se to konečně podaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
11.5.17 09:53

Ahoj holky, mate pravdu, konec dobry vsechno dobre. Navic manzel dostal vcera padaka, tak mame zase jine starosti. Ale Maxik nam to vsechno vynahradi a hlavni je zdravi… Preju vam vsem hodne stesticka taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
11.5.17 10:54

@Mommo no priznam se ze zvednout se po neuspechu je fakt tezky, ale touha po miminku prevlada :srdce:. Tobe uz se to taky krati ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
11.5.17 12:36

Ne mámo ja ven nepujdu a nepujdu. Zavrena na 100 zapadu, malej nahore, plodovky pry hrozne moc takze ma misto se tocit a nechce se mu do porodnich cest. Doktorka to vidi na prenaseni pokud mne v nemocnici skrz tu vahu nechaji. Dnes 3680g, 11dni do ofiko TP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.5.17 12:43

@mzat Jasně, musíš prostě jít dál a zkoušet co se dá a ono to půjde…Já už odpočítávám 6 týdnů a doufám, že když to tu čtu, že samej císař, že mě to z nějakýho důvodu taky nepostihne, chci rodit normálně, tak uvidíme :think:
@WmarliesW Teda, snad si to brouček ještě do termínu rozmyslí a nebudes přenášet, to musí být na bednu…ale teda váha pěkná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
11.5.17 13:20

@WmarliesW jooo tak to jsme na tom stejne nic se nedeje mala me má na háku…takže zítra Hamilten a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
11.5.17 14:06

@Mommo jak rikas. Dneska sem mela utz nakonec videla 16, 2× 15, 2×12 zitra ovitrell a v nedeli opu, tak uvidime, co tam zbyde. Sem z toho na rozpacich, pac si myslim, ze to je brzo :think:. Uz jen 6t 8o s prominutim ty vole 8o. Uz se na zlaticko tesis ze :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
11.5.17 16:38

@Mommo taky jsem se bála císaře. Naštěstí na včerejší kontrole už byla mladá otocena. Tak snad už tak zůstane a nic se nestane.
Já už bych nejradši rodila. Už mi to břicho začíná překážet :mrgreen: jsem to říkala včera dr když se ptal jak se cítím a on na to, že to zná, ale že já se ho aspoň zbavim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
11.5.17 16:54

@Lentilkaaa83 dobrej forek :lol:. Je parada, ze se mala umoudrila :dance:, ted uz jen porod a to nejtezsi je za tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.5.17 20:16

@mzat Myslím, že je to akorát…oni dorostou ještě :palec: To víš, že se těšíme, ale mám pocit, že ještě nejsem připravená jít rodit, je to divný :think: Třeba budu mít za měsíc jinej názor.
@Lentilkaaa83 A ty máš ještě kolik do termínu? Já jsem sice trochu neohrabaná, ale jinak úplně v pohodě a dost akční :lol: Ještě tak velký břicho nemám, mi připadne. Možná proto se mi zdá, že bych jestě neměla dlouho rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
11.5.17 21:15

@Mommo ty jo myslim, ze asi pripravena nejses nikdy. Da se na to vubec pripravit? Doufam, ze jo. Je to posledni sance, jinak nastupuju do nove prace a na dlouhy cas je s pokusy konec :roll: jen se bojim aby byli zrale, bo pregnyl pichali az v 18mm a to zitra nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.5.17 21:26

Holky moc prosím, brala jste některá po KET Agolutin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
11.5.17 22:02

@AzuAzu jo ja ho měla i po ket i po et.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
12.5.17 06:05

@Mommo cca 6 týdnů. Mně dělá problém dlouhé sezení a převalit se teď v posteli je taky umění. Doteď jsem tak velký břicho neměla. Vyběhlo z ničeho nic..až se i přítel kolikrát diví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
12.5.17 10:04

@majja2 Děkuji a jak jsi ho snášela prosím? Já píchám Prolutex. což je prý novější lék - Agolutin, píchám do břicha a nemůžu ani sedět, nedá se břicha pomalu ani dotknout, myslíš, že je to v pořádku? Děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí