Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Taza Občas doktoři zbytečně zasahují a takhle to dopadá
Ale hlavně, že je všechno ok a teď si budeš užívat zlatíčka ![]()
@NikčaŠulová @Klarkulka1 Holky, moc vám tu všechny budem držet palce a čekat fotky miminek…Už se vám to blíží, za chvilku budete mít broučky u sebe ![]()
@mzat Zlato, ty jsi bojovnice, nevzdáváš to a to je dobře, ono se to jednou vyplatí…Moc ti držím všechno co mám, ať už se to konečně podaří ![]()
Ahoj holky, mate pravdu, konec dobry vsechno dobre. Navic manzel dostal vcera padaka, tak mame zase jine starosti. Ale Maxik nam to vsechno vynahradi a hlavni je zdravi… Preju vam vsem hodne stesticka taky!
@Mommo no priznam se ze zvednout se po neuspechu je fakt tezky, ale touha po miminku prevlada
. Tobe uz se to taky krati ze?
Ne mámo ja ven nepujdu a nepujdu. Zavrena na 100 zapadu, malej nahore, plodovky pry hrozne moc takze ma misto se tocit a nechce se mu do porodnich cest. Doktorka to vidi na prenaseni pokud mne v nemocnici skrz tu vahu nechaji. Dnes 3680g, 11dni do ofiko TP.
@mzat Jasně, musíš prostě jít dál a zkoušet co se dá a ono to půjde…Já už odpočítávám 6 týdnů a doufám, že když to tu čtu, že samej císař, že mě to z nějakýho důvodu taky nepostihne, chci rodit normálně, tak uvidíme ![]()
@WmarliesW Teda, snad si to brouček ještě do termínu rozmyslí a nebudes přenášet, to musí být na bednu…ale teda váha pěkná ![]()
@WmarliesW jooo tak to jsme na tom stejne nic se nedeje mala me má na háku…takže zítra Hamilten a uvidíme
@Mommo jak rikas. Dneska sem mela utz nakonec videla 16, 2× 15, 2×12 zitra ovitrell a v nedeli opu, tak uvidime, co tam zbyde. Sem z toho na rozpacich, pac si myslim, ze to je brzo
. Uz jen 6t
s prominutim ty vole
. Uz se na zlaticko tesis ze
?
@Mommo taky jsem se bála císaře. Naštěstí na včerejší kontrole už byla mladá otocena. Tak snad už tak zůstane a nic se nestane.
Já už bych nejradši rodila. Už mi to břicho začíná překážet
jsem to říkala včera dr když se ptal jak se cítím a on na to, že to zná, ale že já se ho aspoň zbavim ![]()
@Lentilkaaa83 dobrej forek
. Je parada, ze se mala umoudrila
, ted uz jen porod a to nejtezsi je za tebou
@mzat Myslím, že je to akorát…oni dorostou ještě
To víš, že se těšíme, ale mám pocit, že ještě nejsem připravená jít rodit, je to divný
Třeba budu mít za měsíc jinej názor.
@Lentilkaaa83 A ty máš ještě kolik do termínu? Já jsem sice trochu neohrabaná, ale jinak úplně v pohodě a dost akční
Ještě tak velký břicho nemám, mi připadne. Možná proto se mi zdá, že bych jestě neměla dlouho rodit.
@Mommo ty jo myslim, ze asi pripravena nejses nikdy. Da se na to vubec pripravit? Doufam, ze jo. Je to posledni sance, jinak nastupuju do nove prace a na dlouhy cas je s pokusy konec
jen se bojim aby byli zrale, bo pregnyl pichali az v 18mm a to zitra nebude ![]()
@Mommo cca 6 týdnů. Mně dělá problém dlouhé sezení a převalit se teď v posteli je taky umění. Doteď jsem tak velký břicho neměla. Vyběhlo z ničeho nic..až se i přítel kolikrát diví ![]()
@majja2 Děkuji a jak jsi ho snášela prosím? Já píchám Prolutex. což je prý novější lék - Agolutin, píchám do břicha a nemůžu ani sedět, nedá se břicha pomalu ani dotknout, myslíš, že je to v pořádku? Děkuji moc ![]()