Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lentilanek Tak to jsme na tom v noci podobně a přitom by jsme se ted potřebovaly tak naspat co…Na dnešek jsem docela spala. Až jsem se ráno divila…No Ty už by jsi si zasloužila být tu první s dalším miminkem…Tak čekáme
![]()
@lumr berunko to je nadhera
ja to vedela!!! Gratuluji a krasnou a klidnou cestu k cili
![]()
@HankaS82 My jsme v Brně za 1.screening platili 1600kč a VZP mi pak vrátila 1000kč…Pokud bys ho měla zdarma, peníze u pojišťovny můžeš čerpat na něco jinýho, je tam např. cvičení, plavání, dentální hygiena, příspěvek na monitor dechu…Na to se musíš zeptat u svojí pojišťovny.
@gabčulajda To je srdicko ❤ Moc moc gratuluji.. Urcite vam dela jen samou radost..
@GaLeee Moc moc dekuju.. I u nas se stal po tolika letech zazrak ![]()
@Tomička ja zatím strie taky nic (37+4), ale překvapuje mě to. Mam k tomu dispozice z puberty mám stehna samou strii
Právě kamarádce během porodu šíleně popraskalo břicho, takže raději mazat az do porodu, možná ještě dýl ![]()
@Lentilanek ty jo, to vypadá nadějně. Možná že už se něco děje, budu držet palečky, teda z tebe bude dneska uz maminka. ![]()
@lumr gratuluji ![]()
@Mommo hele podle škytavky se neřiď, já ji od zacatku cítím jen dole nikde jinde, taky jsem myslela jak je už otočená a prd
ale říká se ze jak se jednou otočí tak většinou už tak zůstanou, takže bych se nebála že se zase otočí ![]()
@Mommo mám VZP a už jsem koukala na co se to da využít. Objednán se k Apolináři a pak ty peníze využijí na něco jiného. @Efka2015 jak se holka porat máš?
@HankaS82 Aaale.. ve 12tt jsem začala
do toho migrény ale znáš to.. nestěžuji si
nebo se o to alespoň snažím.
Ve čtvrtek mám screening, tak už se začínám bát ![]()
Co Ty na kontrole?
@Efka2015 tak dej vědět jak si dopadla. Já byla na utz v 6+5.Srdíčko je a vše odpovídá. Na další jdu až 18.5 MUDr má dovču. Tak jsem z toho na nervy.Ale zas budu 9tt a uvidím víc. Včera mi bylo podezřele dobře, tak jsem měla strach, jestli je vše OK.Ale dnes je mi zas na
.Tak jsem v klidu
@HankaS82 Ahojky mam vzp a byla sem v gennetu a neplatila sem ani jeden screening ![]()
@GaLeee
Ono, kdyz jsi jejich klient, screening neplatis. Standartne se plati ten prvni, protoze je bran jako nadstandard
@Mazlucha ahojik jak se vam dari??? Dlouho jsem te tu nevidela ![]()
@Lentilanek
Nejak neni moc casu na pocitac. Malej, kdyz nespí tak rve, trapi ho brisko. Prestavam kojit, protoze se malej nechce prisavat, porad neco.