IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.5.17 16:00

Ahoj holky, u mě dnes na kontrole vše v pořádku..Jsem 37+0 a malá je stále hlavičkou nahoru…Váhový odhad 2800g. Doktor volal do nemocnice, aby mi naplánovali císaře do 39tt…Tákže už se nám to blíží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
5.5.17 16:19

@NikčaŠulová tak to uz mas za chvilku. A myslíš do 39+0. Malá prave taky není otočená tak me to jen zajímá kdy me to čekám. V úterý mi prý uz daji termín nástupu do porodnice. Dnes 37+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
5.5.17 21:33

@NikčaŠulová @Klarkulka1 Jejda, holky vy nemáte otočený miminka? A vyplývá z toho automaticky císař? Nedávno rodila známá taky koncem pánevním a za dvě hoďky bylo po všem (prvorodička),ale ona chtěla rodit normálně…Každopádně vám budu držet palce a čekat dobrý zprávy, máte to za chvilinku…já jestě skoro 7 týdnů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
5.5.17 22:35

@Mommo u mě určitě ano, ja bych do přirozeného porodu za těchto okolností nešla. Ty rizika mi za to nestojí. :think: Ještě nemám termín kdy, to se dozvím az v úterý, ale předpokládám že dyl jak za 14dni to nebude. Ty uz máš mimčo otočené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
5.5.17 22:42

@Klarkulka1
Vse co si vzit sebou najdes na stránkách nemocnice, kde budes rodit. Pokud to tam maji. Jinak se mi osvedcili intimni ubrousky pro sebe nebo obyc. vlhcaky, jeleni luj a pak klasika vlozky, vlozky do podprdy, poporodni kalhotkx, hygiena atd, vic bych neresila. A pak nejaky pleny, zalezi, kolik jich dostanes od nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
5.5.17 22:45

@Mommo
ja bych teda koncem panevnim rodit nechtěla. Ja ti ani nevim, v kolikatem tt se mimco otaci hlavou dolu? Me to na kontrole nikdy nikdo netekl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
6.5.17 08:09

@NikčaŠulová téédy snad porodím dřív než ty :mrgreen: :mrgreen: třeba se malá ještě otočí uvidíš :)

já čekám na zázrak dnes 39+3 a zatím tedy nic jen me ted po všem pálí žáha asi jak je mala pořád na hoře jediné co muzu jíst je rýžový nákyp…no holky ta zaha to je tedy mazec..
@Mazlucha já mam malou otočenou už od 30 tt cca ale dvou mým kamarádkám se otočili den před porodem tedy jeda mela v plánu císaře a den předtím kontrolu sup mala dole tak jí hned vyvolali porod a druhá mela termín ale začala rodit dřiv v nemocnici se zjistilo že se mala otočila a sla normálne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.17 08:44

@Klarkulka1 No u mě se stejně jednalo o tom, že i kdyby malá otočená byla. Šla bych císařem…Po těch čtyřech operacích a endošce kvůli srůstům a taky věku je to jistota, že se nepřihodí nic neočekávaného…Holky to bude miminek coooo :lol:.Tak hlavně at nám to všem dobře dopadne a už lítáme s kočárkama a hlavně v šatičkách :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.17 08:46

@Lentilanek Teda mimčo si dává načas co…Asi čeká na teplo…Ta žáha je hnus…Jedu Rennie :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
6.5.17 08:48

Holky naše malá taky ještě není otocena. Stále je napříč. Na minulé kontrole ji dr dal na otočení měsíc. Doufám že se holka umoudri, ale zatím se k tomu nemá. Pořád cítím hlavičku pod zebrama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.17 08:50

@Mommo Sedm týdnů uteče jako voda :dance: a třeba to nebude ani tak dlouho…Ségra měla oba kluky už na světě do 38tt…Nějak se jim chce dřív na svět. Teda až na @Lentilanek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
6.5.17 09:37

@Lentilanek taly cekam, kdy se konecne rozthnes :mrgreen: trebas bude vecer bourka a pojedete :lol: Krome zahy ti nic neni? Zadni poslicci?
@NikčaŠulová ja jsem po 6operacich bricha, jeden cisar…a taky nejsem mladice :pocitac: Ale nikdo mi prirozeny porod nevymlouva a naopak jsou vsichni pro :pankac: a ja jsem za to rada…cisar je hnus, dite ti prinesou po x hodinach, kojeni naprd, doprosujes se, chuze a zvedani (natoz kychani nebo jot na velkou) je par tydnu des a pul roku mi hnisala jizva…ne dekuji :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
6.5.17 09:39

@Lentilkaaa83 snad se jeste otoci :hug: Hele a jak citis pohyby? Ja mam taky malou pricne, obcas citim kopnuti vpravo nebo dole u mocaku, ale nic moc, tak si rikam jestli se nehybe malo (hybala se daleko vic :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
6.5.17 09:54

@Tomička hele téměř je necítím. Jen občas takové bublani vlevo dole. Když někomu řeknu že v 33 tt necítím pohyby tak se diví :) malá je ještě o týden menší ale na posledním screeningu dr řekl že už tam má málo místa tak snad to zvládne. Na císaře se mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.17 10:10

@Tomička Nojooo potom se z toho člověk hůř dostává no, ale zase už to známe z těch operací. Mě to tam všechno srůstá. Jeden nádor mi dloubali dvakrát a odneslo to i střevo a vaječník je fuč. Ségra po prvním císaři rodila druhýho kluka normálně a tři dny a stejně by si vybrala raději normálně…Mě to je asi jedno. Hlavně at je malá v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí