IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.4.17 16:40

@Klarkulka1 Uplně Ti rozumím :lol:.Jsem 35+3 a řekla bych, že ted už jen se těšit až budeme zase pohyblivé…a hlavně na ty naše štěstíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
24.4.17 17:20

@Klarkulka1 tak to jen tiše závídím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
24.4.17 19:06

@NikčaŠulová viď? Nikdy by mě nenapadlo že to řeknu, ale už je to fakt dlouhý :andel:
@Lentilanek hele není vůbec co. :? Tenhle nález můžu mít další měsic a ty co jsou zavřené, tak se během hodiny otevřou a rodí frk mrk. Takže já to beru jako informaci zhruba stejnou jako tu že příští rok touhle dobou bude pršet :lol: Ale paní doktorka nám doporučila nechráněný sex a sperma držet co nejdyl, tak jsem si dělala srandu že to přesně takhle začalo a skončí to úplně stejně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
24.4.17 19:16

@lumr
Ty jo, člověk se tu chvilku neukaze a ted tu vidim tohle :D To je super :D Moc gratuluju a drzim moc moc pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
25.4.17 09:05

Ahoj holky. V patek 10. den po ET HCG 179 a vcera 13. den po ET HCG 522. Je to dost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.17 09:11

@lumr sama asi víš, že se násobí každé 2-3 dny a tobě se ještě víc než znásobilo. Proč by to nemělo být dost???

• Citovat
  • Upravit
9500
25.4.17 09:13

@lumr ahooooj :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Je to v pořádku, jsi skvěle nad tabulkovým limitem, který uvádí 14 dní od početí hodnota HCG 3–426. Takže klid, dýchej zhluboka, žadné plašení, je a bude to vše OK. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
25.4.17 09:13

@lumr to jsou krasne hodnoty! Ja to mela obdobně kdyz by se nasla tabulka co tu devcata udelala. :* ja mela snad 14den po et 400neco a mame z toho chlapíka na ceste :potlesk: Pockej si uz na utz, a jen uzivej :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
25.4.17 09:18

@Lentilanek díky ani já sobě to nepřeju, ale nenadělán nic..cs je naplánovaný, je trošku líp, ale ne o moc..jsem myslela že dva dny vyležim v posteli, ale kubča zůstal doma, furt pokašlava a smrka, takže žijeme v bacilech všichni..

Závidím tvůj stav.. i když já jsem taky zamčená..jak ti dopadla v patek kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
25.4.17 09:20
@lumr píše:
Tady je..
:dance: :dance: :dance: :dance: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
25.4.17 09:29

@evca 28 to jsou ty prvorodičky když chci jdu lezet spát to pak už asi možné nebude…v pátek mi delali pasy mala zase spala tak mi sestra zase lomcovala s brichem..fuj…jinak stále zamčeno jediné co se pohlo je CS po 3 mesících z 1 na 2 :mrgreen: :mrgreen:

jinak stery negativí tak jsem ráda že nemusím pospíchat do porodnice…no tak zase v pátek dalsí…no a ted me dva dny bolí stydká kost tak snad se tam neco deje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
25.4.17 09:37

Holky, dekuju.. Nekomu se omlouvam, ze se ptam. Skoro po 5ti letech snazeni mam zkratka obavy. Navic se mi znovu prihlasil lehky
OHSS. Mam bricho jako balon. Nemate zkusenost. Dekuju. Na utz jdu 2.5. To je doba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.17 10:25

@lumr To víš, že je to dost…Kamarádka měla 14dní po ET 300 a má kluka jako buka… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
25.4.17 10:51

Ahoj holky, člověk sem nenakoukne pár dní a co se všechno nedozví :-)

@lumr to je bomba, přímo atomová, gratuluju k hcg a dál pokračuju v držení palců, chápu ten strach, jsem byla poka*aná ještě několik měsíců, aby bylo vše ok :-D, ty začátky byly nejhorší, takže chápu :-D

@Klarkulka1 ahooj, no krásnej nález:-D, tak jsem zvědavá, jak dlouho prcek vydrží v bříšku :-D.

Holky mně gyndař včera předepsal na 14 dní utrogestan- prej pro sichr, kvuli prevenci předčasnýho porodu, ale nález mám jen ten, že hlavička naléhá, prcek je nízko, ale jsem stále zavřená, čípek dokonce 31 mm (34.týden), mám klidovej režím a ještě beru magnosolv a moc se mi do toho utrgestanu teda nechce :-D, přemýšlea jsem, že i od 35.týdne vysadím to magnezko. Tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.4.17 11:29

@lumr nezáleží na konkrétním čísle ale jestli se to číslo každé 2-3dny násobí. A to se u tebe děje, takže je vše v pořádku. A neboj všechny to tady chápeme, však jsme to měli/máme všechny stejne.

@hope4 a ty máš nějaké problémy krom těch co jsi popsala? Já teda nejsem doktor, ale přijde mi utrogestan teď uz zbytečný. Asi to ničemu neuškodí… Zrovna dneska jsem četla, že to kdy začne porod si rozhoduje mimčo samo a pokud se chce narodit dřív stejně nic nepomůže a to samé když chceme mimčo různě popohnat na svět. Magnesium by se snad od 36tt vůbec nemělo, aby děloha nebyla líná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí