Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr ja taky měla ty čárky takové všelijaké pár dni třeba stejné nebo slabší a pak to zase vyskocilo. Myslím ze to bylo i těma testama. Chodila jsem na krev jako samoplátce byla jsem tam asi 3×, dokonce jsem si hodnoty HCG dávala do takové stránky, kde se vypočítalo zda stoupá tak jak má. Moc držím palce ať to dobře dopadne. ![]()
@Klarkulka1 Dekuju.. Zkousela jsem ted Maxe i ten druhy a vypada to dobre..
@lumr jo a pak uz jsem testovala každy druhý az třetí den, právě protože tam byl vidět lip ten rozdíl. Ono HCG roste skokově, pokud si dobře pamatuji jednou za 2dny snad.
@lumr devce tomu rikam slusna cara
vubec nepochybuju o tom, ze tam je.
@lumr Tyjo, ty jsi rychlik.. A kolikaty to ma byt tyden? Ja to mela podobne, nejdriv ok, a pak v 6. tydnu 95 hcg a konec a podruhe 65 v tom samym tydnu a konec.. Ale jestli sis to jeste nemerila, tak je 115 v norme, pokud bude obden rust…Drzim pesti!!!
@lumr kolik dni jsi po oplodnění? Ono u každého roste to Hcg jinak, ale hlavně, ze roste, to je důležitý a podle tech testu roste. Vím, ze je to těžký, alw buď v klidu, to je ted nejdůležitější ![]()
@lumr ted jsem loukala na nějaké diskuze a všechny holky tam psaly, ze meli kolem 100, některé i méně a jedna více, ale ta měla
Dvojčata. Takze se raduj, určitě bude vse v pořádku ![]()