Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tomička to jo tak by to mělo být, ale nemá mít při pohybu pres 200. To už je moc, co jsem četla tak max do 160. No uvidím zase v pondělí. V té porodnici je to prostě takové neosobní pokaždé jiný doktor…
snad je vše Ok a nic nezanedbají
@Klarkulka1 je to asi dáno více faktory - já ač aktivní běžec mám s tepem problém - v klidu mám tak 80-90 a během běhu 180 - ač jsem mimo správnou tepovou frekvenci, ani chůzí nemám doporučovaných 130-140…A těch 160 by asi mělo být v klidu, já mám napsáno ze screeningu taky tep 166/minutu a nikdo nic neřekl…pak bych právě pochopila, že to na 200 vyleze. To víš, narazit na stejného dr v nemocnici je umění
Ale tak snad mají nějaké zkušenosti a vědí, co dělají??
@mzat Ajaj, to jsem teda nečekala…doufala jsem aspoň v jednu šanci, když už jich víc nebylo
To už musí být na hlavu, chápu že musíš být moc smutná a to mě mrzí
Ale nevzdávejte to
Co teda bude dál?
Holky dekuju ze na nas myslite, sme z toho fakt zniceni. Nejhorsi je, ze to vlastne nema reseni, bud budem zkouset bojovat, nebo DV, na coz nevim jestli sem uplne pripravena
. Hlavne me stve ze me objednali az na 3.5. coz je dalsi cyklus v kyblu.Tak zkusim vyuzit ze mam na nej tel. a v patek mu zavolam at mi asi naplanuje dalsi min. a jen si vyzvednu leky ![]()
@Jedna babička Moc moc dekuneme
Spnad bude vse v poradku..
@mzat Je mi to opravdu moc lito, tohle by se nemelo dit
Po 1. IVF jsem rekla, ze uz nikdy.. Nikdy nerikej nikdy ![]()
@lumr to sem mela stejne po pul roce to preslo ale 4ivf uz je fakt hodne ![]()
@lumr bohuzel, mluvila sem jen s embryolozkou a pak se sestrou co me objednavala.
@mzat no to chápu 4 ivf už je dost musís toho mít zasebou hodne…a problém je tedy s kvalitou vajíček? nebo? jestli se ti o tom nehce mluvit tak uplne chápu…
@mzat Ach jo.. Tak moc bych Ti to prala, vim, co clovek citi, kdyz se nedari.. ![]()
@Lentilanek bohuzel sme se moc nikam neposunuli, kvalita se zjistit neda a embrya nam nedospeji do faze aby se dala otestovat, takze zacarovany kruh. Je to fakt na ho…
@Lentilanek na ozvy jsem sla poprve minuly tyden a zitra me ceka utz a ozvy. Nevím jak jsi na tom ty, ale ja uz se tesim na mrnouse venku..bricho mam nizko, nikam nedojdu, v noci uz skoro nespim a aby tomu nebylo malo tak minuly patek syn 39teploty takze Velikonoce doma, o vikendu pohotovost a tento tyden je jeste doma (rýma a kašel se ho drží) a ja padam na pusu, protože jsem v úterý lehla taky
rýma, kašel a krk a zanet v oku.. no kdyz se dari tak se dari
@Mommo @Lentilanek no my nakonec kvetnovy nebudeme ![]()
@kratjana píše:
Ahoj tety, jdu se pochlubit, ze uz me propustili z inkubatoru a vlozili do postylky. Sice jsem porad na jipce ale maminka me chodi pravidelne po trech hodinach kojit a ze nam to jde. Ale kdy nas pusti za tatinkem jeste opravdu nevim. No, nespecham na to protoze mi tatinek onemocnel. Maminka rika, ze to ma ratka z toho uterniho vycerpani u porodu ???? tatka to tak proste ma. Jak se nevyspi tak je nemocny. A yo ho nechci videt az budu doma ???? yo mu nedam spat vubec ????
Nebudu vas napinat a ukazu se vam ????????????
To je prcka krasna
![]()
@mzat Ahoj, dlouho jsem tu nebyla, a ctu ted jen poslednich par zprav od Tebe, ale vim, ze na podzim jsme na tom byly podobne, tak Ti jen chci napsat, ze taky porad bojujeme
. Po prvnim IVF v 6. tydnu konec, z druhyho IVF zadne vajicko, ke tretimu IVF jsem mela jit za mesic, jenze po Tamoxifenu a Pregnylu, kterymi jsem si „kratila cas“ jsem otehotnela prirozene a zase konec v 6. tydnu - to bylo predminuly tyden. Tak mi udelali testy na imunitu konecne, a dnes mi MUDr. volala, ze tam „neco nasli“, ze mi nechce rikat po telefonu, o co jde, tak tam pristi utery jdu.. Dalsi IVF se tedy asi odlozi nevim na kdy, ptz nejdriv se musi vyresit tohle.. Ale mozna jsem „rada“, ze neco nasli, ze se treba prijde na ten posledni dilek do mozaiky? Ty imunologii udelanou mas? ![]()