Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jedna babička Tak jo, hned jsem klidnejsi, dekuju..
HCG asi neklesa, protoze OHSS se statecne hlasi ![]()
@lumr Čára je krásná a HCG dostačující
neboj…už buď v klidu a uvidíš, že to bude ok ![]()
@Vcela4 Skoro ses trefila, dnes začínám 8.měsíc (32.tt)
Je fajn, že máš takový plány, aspoň se nebudeš tak upínat jen jednu věc a ta se časem vyřeší, roky máš ještě fajn, bude to dobrý ![]()
@Mommo Dekuju.. Je mi tam ouvej, ze uz jsem v klidu ???? Strasne to utika, za chvili bude srdicko u Tebe..
Ahoj holky, čekatelky i nastávající maminky.. Nevím, zda se tu na mě někdo pamatuje? Mám na Vás prosbu. Shrnu náš příběh. V říjnu jsem podstoupila 1.IVF, neúspěšně, 2.pokus -KET proběhl v březnu, neúspěšně..V dubnu jsem měla jít na další pokus, ale o den mi prošvihli ovulace, tudíž čekáme na další menses. Tu jsem původně měla dostat za týden, ale dnes ráno jsem začala krvácet, slabě, ale ano, špinění to není. Tak nevím, zda to brát jako 1.DC ? Další věc je, je mi 35 let, od 18 let jsem měla stejnou váhu a teď jsem od února přibrala 10kg. Cítím se strašně otekle, břicho mám jak v 8.měsíci. Nejde mi o to, že se do ničeho nevlezu, nemám co na sebe, ale o to, zda je to normální? Navíc mě od KETU v tahu bolí prsa a asi břicho a teď mě začalo bolet kolem pupíku, jako bych měla uvnitř podlitinu..Mám ze všeho už strach
omlouvám se za román, ale nevím, kde jinde se poradit a vypovídat
![]()
@AzuAzu Ahoj mozna ja si pamatuji podle prezdivky…
1DC mi v car rikali ze je brany kdyz se rozkrvacim do 17:00 kdyz po 17:00 je 1DC az ten druhy…taky jsem nikdy poradne nevedela…
Jinak ja jsem nabrala pri lecbe 7 kg asi ty hormony a nervy co ja vim slo to samo..no jinak prsa me bolely z hormonu na udrzeni tehu uz nevim jak se nadavaj bud kulicky nebo se zavadi aplikatorem…zminila bych se o potizich v Car a uvidis co ti reknou ![]()
Příspěvek upraven 20.04.17 v 22:19
@AzuAzu Ahoj, já si tě pamatuju
Pokud opravdu krvácíš, tak to počítej jako 1.den, můžeš to mít rozházený…A co jsi brala od února, žes takhle moc přibrala? To je teda hodně divný, 10kg za dva měsíce, zřejmě zadržuješ vodu, ale těžko říct z čeho
A prsa už by dávno bolet neměly a břicho už vůbec ne. Měla by ses poradit s dr.
@Mommo taky moc dekuji, brala jsem holky jen utrogestan pri ket, byl v nativu, ted mi chteji pridat jeste agolutin, protoze jsem 9 den po ket zacala spinit ![]()
@AzuAzu ahoj, jestli jsi brala utrogestan tak je váhový přírůstek normální, ja po něm taky hrozně pribrala. Brala jsem ho rok. Prsa me taky vždy bolela po utrogestanu. Navic další hormony a léky taky mají na tohle všechno vliv.
Břicho to nevím, to se mi nestalo.
pokud si nejsi jistá raději se zeptej lékaře, za to nic nedáš. Jinak přesně jak píše @Lentilanek musíš krvacet čistou krví do 17h je první den cyklu ten den po 17h až den následující. Takhle mi to vždy říkali v CARu
Moc držím palce at je brzo lip a zadaří se
@lumr tfuj, tfuj… myslim na tebe a drzim ti strasne moc palecky
verim ze to bude ok, to co sem zažívala ja ted s Olim tak nikdo nedoufal a podivej uz jedem na 25tt ![]()
@lumr tfuj tfuj držím pesti veřím v krásné číslo
hned nám dej vedet
![]()
@lumr bude to určitě Ok, 110 je na 10. ten krásná hodnota, ja jsem ani 10. den tak silný test jako ty neměla. Jsou to strašne nervy, cele těhotenství a po IVF dvojnásob, kdo nezažil, nepochopí
Holky jinak já hlásím ![]()
takže stale zamčeno nic se nedeje…snad nebudu přenášet jinak stery ok
- tak jsem ráda že nemusím spěchat to porodnice
nahoře 7,5 kg - což me
mile překvapilo protože se OPRAVDU nehlídám a jsem jen na sladkém kort poslední mesíc po normálním obede mi bývá blbe další kontrola za týden ![]()