IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.5.17 10:14

@Tomička @Lentilkaaa83 Tak moje prdelka o sobě dává sakra vědět…Vlastně jí cítim skoro neustále…Ale třeba moje teta neměla pohyby skoro vůbec. Miminko furt spinkalo…Tak snad to tý naší nezůstane i do postýlky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
6.5.17 10:20

@NikčaŠulová nechci te strasit, ale syn byl taky linejsi a po narozeni byl hodny miminko :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
6.5.17 10:21

Já taky malýho citím neustale, tu noha, tu ruku, boulí se mi celé břicho, docela to i boli. Hlavne vecer je to sila. Poslicky mam uz skoro 3-4 tydny ale pry se nic nechysta, zavreno. Jen cipek se zkracuje. Zaha pali a maly je furt hodne nahore to citim taky. Hlavou dolu uz od 20tt. No a ve ctvrtek mne dost vydesila doktorka pry ma prcek uz 3600g??? Nechapu jak z tabulkoveho mimina (pred 14ti dny 2,8kg) se najednou stal takovy obr? Do TP 14dni, snad se umoudri a vyleze jinak se mam domluvit skrz tu vahu na vyvolani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
6.5.17 10:42

@WmarliesW hele známé taky před velikonocemi říkali odhad přes 3 kg. Ve čtvrtek měla termín a včera porodila a kluk má 3,3 což byl předtím zhruba i ten odhad.tak se třeba sekli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
6.5.17 11:04

@WmarliesW krasna fotka :hug: clovek by rekl, ze tam maji uz malo mista, tak se nebudou hybat tolik, a oni zatim takhle :pankac: Ty odhady neber uplne vazne, dokazi se seknout klidne o kilo :nevim: Prala bych ti „normalni“ vahove miminko :)

A holky co mate briska - udelali se vam strie? A kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
6.5.17 11:22

@Tomička :mrgreen: :mrgreen: nic nic jen ta zaha no :nevim: uvidime dnesdame vanu a vino a bude :) @WmarliesW :think: no snad spatny odhad…vyvolani bych ti neprala ja se vahy taky desim :oops:
Mala se aktivni tedy dost malo takova linoucka nejvic vecer ale nic hrozneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
6.5.17 11:24

@Tomička u me zatim strie nejsou tak to tsk snad zustane…hlavne chci mazat i v porodnici kamosce popraskalo bricho az po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
6.5.17 13:37

Holky, predstavuji vam nase mimi.. Meri 4,5mm a srdicko bije jako zvon :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8382
6.5.17 13:57

@Macamaca ahojky,náhodou jsem klikla na tuto diskuzi a koho tu nevidím :srdce: :srdce: :srdce: :hug:.Ty si mě asi nepamatuješ(TP leden 2017),ale já tebe ano a koukám, že jsi toho od té doby prošla opravdu hodně :roll: :hug:.Držím moc moc moc palečky, ať to tvé 4.IVF je to pravé a ketík vyjde hned ten první :* :srdce: :hug: :hug: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8382
6.5.17 14:04

@lumr ahoooj kočko, koukám, že jsi už taky těhulka, to je krása, mám obrovskou radost, moc moc moc gratuluji k :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug: :hug: Taky jsi se mohla pochlubit u nás :mrgreen:.Moc ti to přeji a budu na tebe myslet :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :mavam:.Ps: Jak jsi nakonec otěhotněla? IVF, ket, nebo přirozeně? Každopádně ještě jednou moc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8382
6.5.17 14:07

Holky, nakoukla jsem tu jen náhodou a nechci vám to tu narušovat :D. Moc vám všem držím palečky, ať už těhulkám k porodu a nebo snažilkám, určitě budete všechny brzy skvělé maminky :palec: :palec: :palec: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.17 14:12

@WmarliesW Neboj hodně se seknou…Nooo tak snad jim to nevydrží i venku žížalkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.17 14:15

@lumr Paráda,další mimi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
6.5.17 14:42

@lumr naaaadhera. tak at krasne rostete a ty si v pohode uzivej tehulkovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
6.5.17 14:51

@gabčulajda Moooc dekuju.. Ja uz tam dlouho nebyla.. Otehotnela jsem po IVF :) A copak Ty? :) @NikčaŠulová @Jedna babička Dekujuuuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí