Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr Stalo se mi to z deseti OPU jenom jednou…Takže můžeš špinit…Hezká urodička ![]()
Ty holky..Už další dřív narozené miminko tady…Tak přemýšlím, že bych si tu tašku do porodnice raději měla už zbalit ![]()
@lumr To je krásný číslo
Ať jich to zvládne co nejvíc
Po 1.OPU jsem taky špinila, po 2. ne, záleží co tam kde trefí.
@Mommo Dekuju
Ja spinim jen obcas na toalete.. Snad uz se bublinky hezky oplodnily ![]()
Tak se přidávám k holkám. Dnešní kontrola nic moc a v pondělí se rozhodne, zda těhotenství předčasně neukončit. Takže my tu teď balime, dáme dohromady postýlku a ještě dokoupim posledních par věcí… Samozřejmě věříme ze ji tam ještě nechají dopéct, ale připravit se musíme na vše.
@lumr gratuluji ke krasne,,snůšče"
a držím palce at se vybere to pravé.
@Klarkulka1 držím palecky, at vydrzite co nejdyl
kolikaty jsi tyden?
@Klarkulka1 tak to jsme přesně o tyden, ja dneska 34+0, ale taky vzdycky tak o 2 dny menší. Zaplat pan bůh ted uz by to ale vsechno v ok v tomhle týdnu, takze se neboj
určitě bude vsechno v pořádku ![]()
@Klarkulka1 Dekuji moc
Ja hlavne drzim vsechny palce vam, at tam jeste chvili zustane a vykoukne na vas az za nejaky cas.. ![]()
@kratjana gratuluji
Holky začínáte mě těmi předčasnými porody děsit
já měla dnes kontrolu a naštěstí by mělo být vše ok. Doufám ze minimálně do příští kontroly to tak zůstane
@Klarkulka1 jee a copak se deje otvíráš se nebo se mimcu nedaří?…no holky držím palce at je vše ok.
jinak já jsem dnes začala balit a omylm vleza na váhu
88,6
já to asi do té 90 nedám
dnes 35+1 letí to letí začnu s masáží hráze a přemýšlím nad anibalem že bych už zacala…ale nejak na vše chybí odvaha ![]()
@Lentilanek je tam vice faktoru. Největší problém je ze mam málo vody, není otočená, pak tehu cukrovka a je ke všemu drobnější. Vše dohromady už je asi moc
takže prechazim do rizikové poradny v porodnici, snad to tam vyhodnotí rozumně a nebudou nas zbytecne hnát k ukončení.