Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petool tak my veskere ivf resime inkognito a to bydlime v dome s sirsi rodinou, takze ja se tvarim, ze se nic nedeje…i sklenik jsem okopavala…ale to natajnaka, protoze to by manzel nadaval.
@Romčinka v CAR hodinu a pak jsem neležela. Ale v sobotu jsem nic moc nedělala, páč jsme jeli na dovolenou a v neděli pršelo, takže taky byla oddychovka. Ale pak už jsem neležela vůbec
@Mazlucha to je na ředění krve? Já brala na to clexane a ani po tom jsem modřiny neměla, doufám, že to nemotám ![]()
@Romčinka jestli myslíš přímo po výkonu tak asi deset minut, pak jsem musela nutně na malou
a pak možná ještě chvilku, ale dohromady tak půl hodinky. Pak jsem chodila do práce normálně.
Tak holky změna, třetí den po ket a začalo mě bolet břicho, záda(v kříži) a trochu levé prso. Úplně přesně jako při předchozích nezdařilých pokusech ![]()
@agiss tak abys vedela…tak me bolelo pri prvnim zdarilem pokusu prvni noc v krizi a zada a povedlo se…podruhe me nebolelo nic a nepovedlo se a ted potreti me bolelo stejne uz cestou z kliniky…delala jsem si srandu, bze je to dobre znameni a vyslo to! A to me jinak zada opravdu nikdy nebolivaji.
Aha no já slyšela že někdo leží týden
Při prvním IVF jsem 2 dny ležela a bylo to k ničemu tak tentokrát na to prdím, budu odpočívat ale ne se válet ![]()
@agiss to bude dobrý uvidíš a odpočíváš nebo chodíš do práce?
@Romčinka každý to má jinak. Ale teoreticky by se měla děloha prokrvovat, takže pohyb v rozumné míře neva. U vás Ti nic neřekli minule?
@Romčinka Mně řekli, že nemám chodit do sauny a myslim vyhýbat se zvýšené fyzické aktivitě, ale pan doktor mi řekl, že ležet s nohama nahoře a čekat na výsledek je blbost, že normálně fungovat.
@lennkaa
Jj na redeni krve, fraxiparin ty modriny dela i po vpichu zkusenou sestrou
@Liškamyš tak třeba to bude dobrý
@Romčinka jsem na neschopence, takže odpočívám, ale neležím, jen nic nedělám, jinak chodím na návštěvy ke tchyni, na zahradu a tak ![]()
@Tofik řekli odpočívat nic těžkého netahat, nemít týden sex ale jinak nic, ležet prý nemusím