Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romčinka Utrogestan je na udrzeni sliznice.. Ja nic jineho nemela.. A u stimulovaneho KET se bere az do 3. mesice. Nahrazuje zlute telisko..
@Violka81 určitě napiš:o)))a na KET jsi šla hned po ET nebo byla pauza?
@lumr ahaaaa a zavádíš, já při prvním IVF polykala a ted jsem řekla že budu zavádět, třeba je to lepší a hlavně se mi potom nemotá hlava ![]()
@Violka81 Ja mam stimulovany ket, takze nemam ovulaci a Pregnyl se nedava.. Ale v prirozenem se dava.. Ja mam take 5ti denni a budou rozmrazovat 3 ![]()
Ahoj holky, gratuluju vsem, co nasly dve carky. Psychicky mi to celkem pomaha tu tady procitat. Nas ceka zacatek prvniho IVF nekdy pristi tyden. Vsechny testy, co nam delali vysly zatim dobre, jedine, co je spatne, tak ze bez hormonu nemam menstruaci. Puvodne jsme prvni IVF chteli uz v unoru, ale nez jsem vsechny testy obehala, tak byl cerven. Problem je pravdepodobne v hypofyze, ale proc presne testy neukazaly, nektere hodnoty hormonalni mam u hranice normy. Doktorka se tvarila optimisticky, tak jen doufam, že neprijde nejake nemile prekvapeni. Je to cca 3/4 roku, co jsme prisli prvne na CAR a celkem me to posouvani a cekani zmaha a ted uz nedokazu myslet pomalu na nic jineho. Co me desi, tak ze by se to hned na poprve nepovedlo vubec a museli bychom cekat na dalsi IVF 3 mesice. Je mi 33, AMH je 1,7, coz doktorka rikala, ze je sice nizsi, ale ze to odpovida veku.
@Romčinka tak to máme stejný instrukce. A dřív ještě říkali vynechat horké koupele
@Romčinka Ja ho zavadim.. Mam 3×2.. Pry se to lepe vstrebava do sliznice.. A jak Ti je?
@Tofik Vypada to, ze ano. Uz se moc tesim a zaroven i bojim.. Kdy jdes k Mudr?
@lumr taky mám 3×2.Jinak mě je dnes dobře, včera ještě bolelo břicho a dnes dobrý, uklízím a vařím a snažím se nemyslet pořád na mimi ![]()
@Nili ahojky vítám tě
![]()
@Tofik U me se to resilo tak, že pred IVF jsem dostala na mesic antikoncepci, abych mela menstruaci. Takže teď dobiram HA, pak by měla prijit menstruace, pak na CAR na vysetreni hladin hormonu a pak teprve dostanu leky. Na leky se tesim hrozne moc, protoze to bude uz poradnej krok vpred injekce mi nevadi vubec, i tu HA ted beru rada. ![]()
Ja jsem byla na endokrinologickem a genetickem vysetreni a jeste na magnetické resonanci hlavy a objednaci doby jsou nekde mesice (endokrinologie), vysledky z genetiky byly zas myslim po dvou mesicich od vysetreni. Jestli jeste budu muset na vysetreni, kde se ceka mesice, tak se zblaznim. ![]()
@Romčinka děkuji
Příspěvek upraven 11.07.16 v 12:39
@lumr to chápu. Já se teď těšila, až konečně přestanu píchat injekce a těšila se na dovolenou. Na krev jdu v pátek, výsledky budou v pondělí