Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mystik no jo jenže já 10.7 byla 16den od ket. Jako prý se nemam zatím bát no ale i tak se člověk obává
https://m.womenzone.cz/…/hladina-hcg @hanule24 tady na konci článku je tabulka hcg od poslední MS..tak to sedi v pohodě
@hanule24 já myslím, že se není čeho obávat. Stoupá to v normě a je to rozdíl jen 3 dnů, že jo? Neboj se, prcek je v pořádku ![]()
@Tofik jo to si říkám taky že je miminko v pořádku. Snad mas pravdu já už jsem se dívála ale moc tomu nerozumím té tabulce
@hanule24 ty jsi teď 4. nebo 5. týden, že jo? Takže si najdeš příslušný řádek, u toho je hodnota a krásně tomu odpovídáš ![]()
@hanule24 hlavne, ze nekrvacis, to je nejdulezitejsi…proste jen asi pomaleji stoupa hcg.
@hanule24
Kdyz stoupa, tak je to v pohode. Nekde jsem cetla, ze po ET/KET nestoupa hcg tak rychle jako u prirozeneho poceti. Nevim co je na tom pravdy
@evika 12 jj ale doufam ze krev a ultraz.bude oki krev zitra trochu bojim a pak podle krve jse budem domlouvat co dal
Tak doufam ze bude vse oka ty jdes taky zitra ze budu frzet palce
![]()
@petool všechno bude v pořádku a tak jak má!
jj já jdu taky zítra, su zvědavá jak to bude vypadat.. ![]()
@evika 12 no ty jsi to mela ukazkove tak to bude paradicka
jj doufam v to ze vse bude oki budu drzet
![]()
@Rozarkaa1 No ty vado, tolik! To je masakr!!! Tak alespoň budou mít z čeho vybírat!
Ano, máme nakonec 2 mrazáčky, zamraženy každý zvlášť. Ostatní tři se zpozdily ve vývoji. Doktor říkal, že jedno z nich by se ještě možná dalo zamrazit, ale že si myslí, že po romrazení mají úspěch jen ty nejlepší a že by to ani nedoporučoval. Každopádně si říkám, že ani jedno z těch původních 6 za těch 5 dní nezaniklo úplně, že bojovala všechna, tak snad mám v sobě opravdu největšího bojovníka. Embryoložka říkala, že ty 3 embrya jsou fakt krásná. To, co mi zaváděli, byla expandující blastocysta.
Můžu říct, že já věčný pesimista a škarohlíd mám po včerejšku moc dobrý pocit a vůbec si nepřipouštím, že by to nevyšlo, až je mi to divný
. Pořád si to břicho ohmatávám ![]()