Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Rozarkaa1 píše:
@lumr tohle presne potrebuju slysetPořídila jsem si ten Protifar, kolik těch odmerek sis tak denne brala? A ted jsi vlastně v jake fázi? Promiň, jak tu píše hodně holek, tak se moc neorientuju. Navíc pisu z mobilu, tak to pro me není moc přehledne.
@EnglishLady ja porad doufám, že to nebude muj případ, ale dekuju
Ahoj, já tě nechci strašit, ale i když budeš mít jen začínající OHSS, tak stále hrozí, že se rozjede po uchycení embryí. Což je na jednu stranu dobrá zpráva, ale ta špatná je, že to může trvat až 12 týdnů ![]()
Doporučuji na rovinu probrat s lékaři, jak ti je opravdu je a dohodnout se na dalším postupu, není to legrace…
Jinak máš pěknou úrodičku, tak máš zásobu jak na několik manšaftů
![]()
@Liškamyš Taky moc gratuluju! Dvojčátka jsem si i já sama vždycky přála, takže tichá závist ![]()
@Liškamyš píše:
Tak devcata…hcg 7,5 tis a na utz dva gestacni vacky
No neříkala jsem to?
![]()
Gratuluji, opatruj se a teď hodně štěstí a sil do dalších 8 měsíců těhotenství ![]()
@Romčinka super, držim palce ať to jde tak pěkně všechno i dál
@Liškamyš dvojčátka
taky sem je vždycky chtěla, takže tichá závist ![]()
@lumr tak v pátek? Tak to budeme od sebe přesně týden
dej pak vědět jak to u tebe probíhalo
už víš kdo bude dělat transfer? ![]()
@agiss Uz aby to bylo..
Nemam tuseni. Kdo to delal Tobe? V patek rano mam volat do laboratore. Snad to preziji a chci se poradit s embryolozkou o AH.. Jak se citis?
Příspěvek upraven 12.07.16 v 14:43
@lumr asi jse zeptam blbe ale co jsi pila? ja jsem navysila prisun kravskeho mleka mame primej zdroj a hodne vody stava domaco z bezu ci medunky cca3litry
@lumr já si zaškrtla AH s tím že jsem tam dopsala že to nechám na embryoložce jestli to bude potřeba nebo ne
a mám i embryoglue ![]()
@petool Pila jsem neperlivou vodu. Spoustu litru.. A k tomu ten Protifar a brala Espumisan..