Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss Klidně to udělám, když mi to každý napíše do zprávy. Ale nemám čas procházet x desítek stránek… jako každá z vás.
Stačí velice stručně.
Já ještě nemám co psát snad jen že ET bude ve čtvrtek ![]()
@agiss nooo to by bylo fajn
![]()
Holky klidne jen to vikoumejte a pridam jse nebo napisu strucny zivotopis jinak zitra rano mazu na krev at vi po obede vysledek ![]()
@EnglishLady u nás je to bohužel ztracené ![]()
Hodně štěstí vám ostatním, gratuluji těm co už to vyšlo a hlavně ať se miminka u vás drží až do porodu
@oneLucie
To je mi upřímně líto, vážně
Celou dobu jsem to s tebou prožívala… Jsi si jistá? Podle čeho máš jistotu?? Drž se!!!
@lumr píše:
@Rozarkaa1 Ja mam 5ti denni blastocysty. Mela jsem zralych vajicek. 10 jsme nechali oplodnit ISCI a zbytek spontalne.. Po 2 dnech jich bylo 11, po 3 dnech 15. 5. den se vybrali ty nejlepsi, bylo jich 9. Zavedli 2, jedno ISCI, jedno prirozene. A 7 se jich zamrazilo. 3 prirozene, ty budeme davat ted a 4 ISCI..
Kolik že si teda mela celkem zralých a kolik se oplodnilo přirozeného?
@EnglishLady 10.den test bílý a navíc krvácení..bohužel, v mrazáku nic, druhé kolo za dva až tři měsíce
@oneLucie
To mě mrzí, holka… Buď silná!!! Líp poradit neumím ![]()
@oneLucie to je mi líto
drž se. Mám strach ze stejného výsledku ![]()
@oneLucie to je mi moc líto, to stejne jsem mela pred 2 měsíci, test negativní a nic zamrazene, ted jsem po minimalce a čekám na výsledek, nemohla jsem vydržet čekat 3 mesice