Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romčinka břicho mam takový dost nafoukly, jinak nějak extremne neboli. Jak často si mas volat do laboratoře, jak to s nima vypadá? Já volala ted a pak mám volat az v patek, to nevydržím.
Jinak mame oplodněno 15 vajíček. 12 ISCI a jen tři se oplodnily samovolne, takže se nám to dost zuzilo.
@Romčinka Ja mam napsany AH u 1 emryjka a Embryo glue mam take ![]()
@Romčinka Ja mam napsany AH u 1 emryjka a Embryo glue mam take ![]()
@Liškamyš píše:
Tak devcata…hcg 7,5 tis a na utz dva gestacni vacky
Krása
, moc gratuluju ![]()
@lumr Aha tak to je pekne tak to nevim jesi jsem pila dobre ale testik vcera navisen ale premyslim jal vic napomoct.to bych mohla zacit pit i ted? dekuji ![]()
@Rozarkaa1 oni je neradi otvírají proto se nevolá každý den. Pořád ti zbylo dost krásných vajíček super.
@lumr tak mi stejně a metodou PISCI tak snad
![]()
@lumr takže první ET nevyšel?
Tak to na tom budeme skoro stejne, ja mam plánovaný ET na pá /so.
Holky tak zitra jdu na krev..sbirka testiku za 8 dnu tak jsem zvedava jak to zitra dopadne..
![]()
@Hanesi jj me na to doktorka taky upozorňovala, že muže potom propuknout, až po ET. Zítra jdu na kontrolu, tak uvidím, co mi doktor řekne.
Jinak sestava už se nám hodně snizila, viz vyse.
@evika 12 nádherné testíky to je paráda, měla jsi brzy pozitivní testík vid? ![]()
@Romčinka jj to měla, minule jdem měla ducha až 10 nebo 11 den..toto zažívám poprvní a celkem mě to i baví.. ![]()
@petool Tak jestli Ti neni zle.. Ale urcite tim nic nepokazis..
@Rozarkaa1 Bohuzel nevysel
Ale alespon mam mrazacky.. Kolika denni budou?
@evika 12 no krasne ukazkove
takove nemam ale verim tomu ze to bude u tebe super a u sebe doufam uvidime zitra drzim palce
![]()