Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky chtělo by to pomalu nějakou tabulku:o)))Přehlednou aby jsme hned věděli jak na tom kdo je co???
@evika 12 vdak pockej zitra…az se budou sestricky pochichtavat za pultikem a pak reknou, ze jdeme rovnou na UTZ prej zadnou paniku
, tak te humor prejde ![]()
Transfer mi delal Chovanec
Příspěvek upraven 12.07.16 v 16:04
Holky ja nechci vypadat jako nevdecnik, ale zmocnuje se me panika skrz ten prvni predcasny porod. Ve snu by me nenapadlo, ze se chytnou obe, kdyz byly dvojkove kvality…potvurky jedny…kdyby nebyoy zamrazene po dvou, tak dame jen jedno. No proste ted nezbyva nez verit, pozde bycha honiti ![]()
@Liškamyš noo tak to jsem zvědavá, ještě že tam jdu hned ráno a nemusím čekat až do odpoledne.. ![]()
@Romčinka to není špatný nápad, ale kdo to udělá?!
![]()
@Romčinka Dobrý nápad
jsem ve skupině kde taková tabulka je a je to super ![]()
AKTUÁLNÍ STAV kdo jak na tom jsme (citujte!)
EnglishLady - 11. 7. proběhlo ET 1 embrya, 2 mrazáčci - čekatelka na těhotenský test
@Romčinka @agiss Pokud každá bude citovat + komentovat vždy ten poslední příspěvek + ho vždycky nějak upraví, tak by to snad šlo ne? Abychom to nemusely složitě vyhledávat.
@evika 12 já to právě neumííím jinak bych jí rada vytvořila, najde se tu někdo šikovný???
@Romčinka normál ve Wordu nebo tak
a pak se to hodí jako fotka
já bych to klidně udělala ale jsem na telefonu ![]()
Tak každá teď stručně napište, jak jste na tom, ať se to nemusí složitě hledat.
@Romčinka když najdu // tak se toho klidně ujmu, to budu doma a bude času dost. Když půjdu zpět do práce, dělám celodenní takže by čas nebyl ![]()
@EnglishLady když se někdo ujme tabulky je lepší posílat osobní zprávu té dotyčné, pak se to nemusí dohledávát
budeš ji dělat?