Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mazlucha Uz je ji 8 let
Musime doufat. Uz abych je mela u sebe..
@Violka81 já takybrečela radostí, laborantka o nich tak krásně mluvila, jak se jim krásně drží a že jsou krásné
![]()
Já beru Utrouš vaginálně, při prvním pokus jsem polykala ale točila se mi potom šíleně hlava a myslím že to když to je na spodek mělo by se to i používat vaginálně. Jinak sex jsme měli a v pohodě
![]()
@lumr já doufám minule se dostali jen do stadia Morulky ale to bylo asi že transfér byl 4 den. Jasně sex nevadí akorát tedy praktikujeme raději spermie ven aby tam nebylo zbloudilé vajíčko a já neměla potom trojčata:o)))))
![]()
@Romčinka Musime duverovat doktorum, ze vedi, co je nejlepsi.. Ja ted ovulaci nemela, tak to nemusim resit. A trojcata teoreticky mit muzu
Rikali Ti, jak dlouho nemas mit sex po transferu? ![]()
@lumr me řekli 14 dni, ale já je znám…budou posouvat a posouvat a zas z toho bude cele těhotenství ![]()
@lumr mě říkali týden po ET, to vydržíme no
![]()
@lennkaa moc a moc děkuji mám velikou radost, snad když překonali ty 3 dny tak už to dotáhnou až do 5 dne ![]()
@Liškamyš
Rikam si, ze tomu dam tak tyden.. Manzel se stejne po minulem ET bal ![]()
@Romčinka Me se minule 3 den jeste 5 emryjek pridalo
Rika se, ze ten 3. den je nejkrizovejsi. Tak ted uz to bude dobre ![]()
@Romčinka @EnglishLady volat mam dneska po 14. hodiny, dám pak vědět ![]()
@Romčinka moc gratuluju ke krasnymu vysledku. To musí byt slast pro uši, když je embryolozka tak krasne vychvaluje, dokážu si to predstavit ![]()
Já jsem jenom zvedava, kdy mi povoli to napuchly břicho. Zítra mam jít ještě na kontrolu, tak doufám, že mi nebudou odkládat transfer.
@Romčinka @lumr děkuji za info holky to bude manžel rad
jinak po et mi říkali týden bez sexu
…jinak už se moc těším a tentokrát si beru dovcu budu mít v práci záskok a budu jen relaxovat chodit na procházky atd. Při 1.ivf mi bylo špatně hyperstimulak a taky jsem od 2.dne pracovala tak teď si chci dát pohodu
![]()
@Rozarkaa1 Někde jsem četla, že v těchto případech je údajně lepší jít až další měsíc. Snad se to tebe týkat nebude. Ale když si vezmu, že mě bylo blbě 3 dny a to jsem jich měla 9… držím palce, ať na tebe čekají dobré zprávy.
@Violka81 To je dobre.. Ja byla doma i po ET a ted budu doma taky. ![]()
@Rozarkaa1 Ja mela 40 folikulu. OHSS jsem ustala a transfer probehl..