Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr já poprvé taky nebrala Prednison, je to kvůli imunitě, pokud jsi v pořádku nemusíš ho brát, já brala u prvního IVF taky jen Utrogestan ![]()
@Romčinka Ne, vážně je to u mne úplně divný a nenormální. Vždycky musím mít záložní plán a záložní plán záložního plánu… A tady nic takovýho nemám, to je podezřelý
Jsem taková pozitivně naladěná, nahlas si povídám „ten tvůj taťka si to po sobě zase neuklidil“ a tak. Prostě mi hrabe. Horší bude udržet teď pozornost při práci, naštěstí dělám sama na sebe z domova, ale i tak, musím něco udělat ![]()
@Rozarkaa1 Přeji co největší počet co největší kvality! Uvidíte zítra, dáš zase vědět, viď? ![]()
No prostě musí to vyjít! Jestli je hodné po tatínkovi, tak poslechne a uchytí se
![]()
@lumr
Zadari se neboj. Ja uz to chtela vzdat a ejhle priroda se po trech letech umodrila a ted ten kolotoc jedeme na novo ![]()
Já jsem tak štastná je to dobré znamení že přežili všechny a dohnalo to i to jedno opožděné, to je prostě dobré znamení
A doufám že budeme mít něco i na mražení kdyby náhodou ale na to vůbec nechci myslet
![]()
@EnglishLady jj to je skvělý přístup je to o tom jak si to vsuneš do hlavy ![]()
@Mazlucha Ja uz jednu slecnu mam. A nezbyva nez doufat, ze to vyjde ![]()
@Romčinka supeeeeeerrrrrr
to je krása moc držím pesticky…určitě jsi šťastná já se taky minule rozbulela štěstím že se jich vyvíjí víc…jinak nemáš zkušenost s utrogestanem vaginalne? Takovy dotaz pri tom zavadeni zda můžeme mít sex?
…nějak jsem v pribal. letáku nic nenašla… ![]()
@Romčinka jo a po rozmrazeni hned pokud se vše povede jak má ![]()