Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@evika 12 to se nedivím já jsem testovací maniak, talky by mě to bavilo:o))))
![]()
Že by dvojčátka???Já jestli se to povede testovala bych asi až 10 den a nebo zkusila vydržet na krev 12 den
![]()
@lumr jak zle? nn me prijde ze bych mohla blinkat ale nejde to vis ze jsem slsnoucka na zaludek ale jinak bezezmen az trosku na bolava prsa jinak nic uvidim zitra na krvi co reknou a navstivim o5 lekarnu jinak strasne dekuji
![]()
@Tofik no právě sem měla takové dost nepříjemné píchání na pravo v podbřišku, ale asi tak dvě minuty a dost
dnes sem 4 den po ket a akorát to občasné pobolívání v podbřišku, jinak nic ![]()
@petool Neni prece za co
Budu drzet palce. Ale urcite bude vse v poradku ![]()
@Rozarkaa1 I když se to zúžilo, tak je to stejně hodně dobré číslo. Já si mohla volat každý den. Držím palce, ať dojdou co nejdále.
@Romčinka Ja mela ISCI a prirozene
Je nas tady dost, co na tom budeme skoro stejne. Tak snad nam to vyjde ![]()
@lumr V patek 4. den, v so 5. Říkala, že pokud by tam bylo jedno vylozene pěkný, dali by ho tam už v patek.
A kolik máte vy z te pekne úrody zamrazeno? Moc držím palce, aby to tentokrát vyšlo.
@EnglishLady jj říkala, že je to moc pěkný výsledek. No uvidíme, pokusim se to do toho patku vydržet. Jak rika @Romčinka asi čim min se na ne kouká, tím líp.
@Tofik jó budu doufat ať je to dobré znamení
no o víkendu určitě testnu, déle to nevydržím ![]()
@Rozarkaa1 Ja mam 5ti denni blastocysty. Mela jsem zralych vajicek. 10 jsme nechali oplodnit ISCI a zbytek spontalne.. Po 2 dnech jich bylo 11, po 3 dnech 15. 5. den se vybrali ty nejlepsi, bylo jich 9. Zavedli 2, jedno ISCI, jedno prirozene. A 7 se jich zamrazilo. 3 prirozene, ty budeme davat ted a 4 ISCI..