Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nili to Tě úplně chápu já to taky tak mela objevila se čárka cca za minutu a dusik, který pomalinku sílil ob den. Asi 10 dní po potvrzení z krve jsme si pro zajímavost udelala test a ta čárka vyjela hned stejně silná a tmavá
…strašně držím pesti
..
@sistasa No my máme dost špatný spermio, nechali jsme si jich jen 12 ISCI a zbytek samovolně. Takže se oplodnili všechny pomocí ISCI a samovolně jen tři. Z těch 44 vajíček ale nevím, kolik jich bylo zralých, to se zkoumá jen u ISCI. No a potom postupně odpadávaly, až nám jich zbylo jen pět.
Myslím, že z 22 dvou vajíček je 14 oplodněných moc hezké číslo. Takže jste měli všech 22 pomocí ISCI / PICSI? é
Díky moc, opravdu díky za podporu, určitě jste mi i vy pomohly, vždycky jste mě napumpovaly dobrou energií. Teď začíná nová éra čekání, možná ta nejhorší. A vzhledem k tomu, že musím velmi důrazně změnit životosprávu, tak jdu hned začít ![]()
@Violka81 @EnglishLady holky, moc gratuluju
a taky tak trochu závidím ![]()
@EnglishLady moc gratuluji
to je úspěchů holky nám to tady frčí…i dnes v caru jsme byly všechny se srdickem ![]()
@Rozarkaa1 jo tak, vy jste měli hodně přirozeně a 12 ICSI. My měli všech 22 ICSI/PICSI, tak mě překvapuje, že jich hned 8 odpadlo
přirozeně jsme nenechávali nic… tak jsem trošku zklamaná, že i přes tyhle metody to vajucha zabalila… a ty máš ještě mrazáčky, viď?
@sistasa
Tak nam se z 12ti oplodnilo metodou ICSI 7 a nakonec zustalo jen to jedno
Neni to o kvantite, ale o kvalite. A z 22 oplodnenych 14 je krasny, to vam urcite zustanou i mrazacci
Drzim palce, at se embryjka vyvyji jak maji ![]()
@agiss Jojo, maji. A super rozliseni. Mam i fotky. Je videt, jak to nasaji do katetru a zkontroluji, ze je prazdny. Vse vidis ![]()
Ahoj, holky jdu pro radu cim podporit při prvním Ketu uhnizdeni embrya?
Ahojky tak se hlasim
uz jedeme dom zakrok v pohode byl l rychlej…nakonec mam 8foliku a z nich 8 vajicek
nebyli mi shopni dnes rict jestli jsou vsechny zrale…nechame je vsechny napichat a zitra uvidime
![]()
Tak to budou pořádná vajíčka, ty se cítíš jako uplně v pohodě po odsátí, už tak brzo? to je paráda, tak to se nebudu bát vlka nic.
@sistasa Nezoufej, furt jich je dost a pořád velká naděje..nějaké ztráty tam budou, ale bude to dobré, nám z 9 došlo do 5.dne 5 embryjek…vy na tom budete určitě líp…Těš se na miminka ![]()
@Violka81 jeee..gratuluji
a tise zavidim
v jakem tydnu prosim jsi?
@sistasa píše:
Tak hlásím, že z 23 vajíček bylo 22 zralých a dnes zbylo jen 14 oplodněných, začínám mít depku, jestli náš super velkej balíček ICSI, PICSI a kdoví čeho nad 10 vajíček, měl vůbec cenukdyž den pod OPU jich to už 8 nedalo
jestli to půjde takhle dál, tak mi do pondělka nic nezbyde
Nevěš hlavu. Věřím, že se cítíš zklamaná, vzhledem k počtu odebraných vajíček, ale 14 oplodněných je bez ohledu na původní počet nádherné číslo! Možná to do konce ještě některé vzdají, ale věřím, že minimálně půlka zůstane a budeš mít pokusů habaděj.. a nakonec vyjde třeba hned ten první ![]()