Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi Díky, snad ještě bude sílit. Oni to maj v rodině, takže s vícečetným těhu počítá. Jen se bojí, aby to nebyla trojčata ![]()
Mám ten pocit, že jsem tady ve skupince nejdéle těhotná
tak vám chci ukázat našeho drobečka (teď už bude mít něco ke kilu) v jeho celé kráse ![]()
Ať holky víte, na co se těšit za pár měsíců ![]()
@EnglishLady jaj, tak to už by bylo hodně zajímavé s trojkama
Určitě ti ještě zesílí, pak se musíš podělit o dálnice na testu ![]()
@Hanesi a už zase bulim v práci před monitorem, dojala mě ta nádhera
dokonalé miminko ![]()
@esprit1 @EnglishLady @Hanesi Holky dekuju. Jak rikam, tentokrat se chovam, jakoby nic.. Ale trosku me to ted vydesilo.. Co ma stat, stane se ![]()
@Nili píše:
Holky tak z krve to vypada dobre, 12. den po ET, 15. den po odberu vajicek: Hcg 291, za pet dni jdu na kontrolu, jestli se to drzi a stoupa. Uf, nemuzu tomu uverit a je mi z toho trochu spatne od zaludku, jsem v soku, chce se mi brecet, smat, bojim se, vsechno dohromady.
@hakna…moc moc budu držet pesticky
já teda měla hrozný nervy, ale hned jsem to uviděla jak bliká
to byla úleva…jinak jsem byla tak mimo ze porad nevím kolikátý týden jsem přesně jen vím, že dr. říkala, že velikost odpovídá týdnu…no budu to muset zjistit příště už na gynde
…dle kalkulačky 7+2 ![]()
@Hanesi krásná fotecka to potesi u srdce a moc gratuluji opravdu nádhera
![]()
@Jitule1988 …přesně nevím zapomněla jsem se dnes zeptat ale dle kalkulátoru 7+2
…jinak na uhnizdeni jsem nedělala nic specialniho jen prvním tri dny odpocívala doma a pak už normální provoz…a jím víc vitamínů
a míň kávy
@lumr neboj se to bude dobré projednou se nic nestane a příště zaukoluj někoho
![]()
@Hanesi Nádherné mininko, připadá mi to jako opravdový zázrak, vidět ho, když si ještě hoví u tebe v bříšku
Opatruj ho drobečka (to že mi zvhly oči ani nemluvím..
)
@Hanesi Krásné..snad se toho všechny dočkáme…chlapeček to bude? ![]()