IVF 2020 Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
992
18.6.20 21:49

IvF 2020 Ostrava

Prosím potřebuju radu. Já mám 27 let. Mám pco. Menstruace jedině na základě utrogestanu a mám anovuláky. Minulý rok jsem podstoupila laparoskopii. Zjistili mi že mám neprůchodný vejcovod jeden a vaječníky přirostlé k pánevní stěně. Dělohu mám ukázkovou a dle doktorky jedině IVF. Přirozeně že asi neotěhotním. Podstoupili jsme i IUI bez efektu. Stimulace clostíkem taky ale s malým efektem. Moje otázka zní jak je to s cenami kdybych nechtěla nic navíc a dala jen základ. Jde IvF i bez stimulace? Že by mi odebrali vajíčka co mám? A jde oplodnit pouze dvě které by vrátili pak zpátky dělohy? Nějak tak bych to chtěla ale nevím jestli by to takhle někdo udělal. Moc se v tom nevyznám. O dítě se snažíme 7let. Jedno dítko mám doma přirozeně ale po porodu se vše zkomplikovalo. Už jsem přestala pak pravidelně menstruovat. Díky za rady.

Příspěvek upraven 18.06.20 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
992
18.6.20 21:50

Snad mi tu někdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.6.20 23:23

Mohli by jste mi prosím poradit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
19.6.20 08:58

Ja ti poradim. Nezakladej novou diskusi o ivf a hledej uz zalozene, dozvis se vic veci, popr. obnovuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.6.20 09:34

Já se dívala ale nic jsem nevyčetla co jsem potřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.6.20 22:58
@Mišičta píše:
Prosím potřebuju radu. Já mám 27 let. Mám pco. Menstruace jedině na základě utrogestanu a mám anovuláky. Minulý rok jsem podstoupila laparoskopii. Zjistili mi že mám neprůchodný vejcovod jeden a vaječníky přirostlé k pánevní stěně. Dělohu mám ukázkovou a dle doktorky jedině IVF. Přirozeně že asi neotěhotním. Podstoupili jsme i IUI bez efektu. Stimulace clostíkem taky ale s malým efektem. Moje otázka zní jak je to s cenami kdybych nechtěla nic navíc a dala jen základ. Jde IvF i bez stimulace? Že by mi odebrali vajíčka co mám? A jde oplodnit pouze dvě které by vrátili pak zpátky dělohy? Nějak tak bych to chtěla ale nevím jestli by to takhle někdo udělal. Moc se v tom nevyznám. O dítě se snažíme 7let. Jedno dítko mám doma přirozeně ale po porodu se vše zkomplikovalo. Už jsem přestala pak pravidelně menstruovat. Díky za rady.Příspěvek upraven 18.06.20 v 22:17

Ahojky všimla jsem si tvé diskuze a tak se ti budu snažit odpovědět na tvé otázky ohledně IVF. Co se týče cen tak se trochu liší záleží podle centra. Před samotným začátkem vám udělají testy aby věděli jak přibližně bude vypadat stimulace a od toho se bude odvíjet pak cena. Každé centrum má přibližné ceny zákroků tak když si dáš práci a nastuduješ do co každý zákrok znamená tak můžeš aspoň vědět o jak velké ceně se budete přibližně bavit. Ohledně stimulace…pokud máš anovulační cykly tak nelze získat zralá vajíčka než tak že podstoupíš hormonální stimulaci. Pokud by si chtěla zkusit stimulaci takovou že se budou snažit získat jen jedno zralé vajíčko, možná že by to i šlo ale výsledek je tak 10 procent ze zrovna ten jeden folikul nebude prázdný a peněz by to stálo zhruba stejně jako za normální celé IVF. Takže to za to nestojí a je lepší udělat celý cyklus jak se má a případně mít více pokusu při případných nezdarech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.20 13:36

Ahoj jsem na tom podobně jak ty jsem po laparoskopii bez vejcovodů s jedním dítětem. V caru už jsem 2 roky. První ivf se vším šudy plus 3 kety 50 tis nic se nepovedlo teď 2 ivf se všema prohlídkama plus genetika embrii 40 tis a to nejsme u konce. Všechny výsledky v pořádku. Nikdy bych do žádného základů nešla je to škoda času. To je můj názor. Prostě všechno něco stojí a já budu jen doufat a modlit se ať konečně najdu // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.