Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
K MUDr. Černému docházím již skoro šest let, byl u dvou mých císařských řezů, vždy mi dobře poradil, občas má sice trochu zvláštní smysl pro humor, ale stěžovat si na něj rozhodně nemohu. Prosím zachovat anonym vzhledem k osobním informacím.
Tak na to jsem také zvědavá. Hrozí nám taky gennet a černý dělá v ambulanci kam chodím, ne přímo k němu. Tak k němu mám být převedena. A tobě se zdá zatím jaký, zakladatelko?
@Anonymní píše:
Tak na to jsem také zvědavá. Hrozí nám taky gennet a černý dělá v ambulanci kam chodím, ne přímo k němu. Tak k němu mám být převedena. A tobě se zdá zatím jaký, zakladatelko?
Zatím nevím, co se týče úspěšnosti nebo řešení problémů, jsem tam opravdu krátce. Ale jinak na mě zpočátku působil celkem sympaticky, ale naposledy mi přišel nějaký přetažený a tím pádem trochu nepříjemný, podrážděný. A souhlasím s anonymní slunečnicí, že má zvláštní smysl pro humor taky mi to tak přišlo.
@Anonymní píše:
K MUDr. Černému docházím již skoro šest let, byl u dvou mých císařských řezů, vždy mi dobře poradil, občas má sice trochu zvláštní smysl pro humor, ale stěžovat si na něj rozhodně nemohu. Prosím zachovat anonym vzhledem k osobním informacím.
Díky za názor a zkušenost
Tak to by mohlo být dobré. A to k němu chodíš do Gennetu? Četla jsem, že je tam teprve od roku 2018. Ale asi může mít ještě soukromou praxi.
Holky, ale on neni v Gennetu 6 let. Je tam mozna tak od roku 2017 nebo 2018.
@Anonymní píše:
Díky za názor a zkušenostTak to by mohlo být dobré. A to k němu chodíš do Gennetu? Četla jsem, že je tam teprve od roku 2018. Ale asi může mít ještě soukromou praxi.
Presne to jsem psala
Ale byl i v Motole a je na Kladne tusim.
Nechodím do Gennetu, pracoval a myslím, že stále pracuje v porodnici, kde jsem rodila a nyní k němu dochazím do soukromé ambulance.
Zažila jsem i den, kdy byl zřejmě hodně unavený a nebyl tak příjemný jako jindy, ale co se týče odborné stránky
( vyšetření jizvy před třetím těhotenstvím po dvou porodech sekcí a provedení druhého a třetího císařského řezu) to bylo vždy naprosto v pohodě.
Takže přístup má občas pro někoho třeba trochu zvláštní, ale na lékařskou péči si stěžovat nemohu. ![]()
A anonymita je fuč, no nevadí.
@Jadala píše:
Nechodím do Gennetu, pracoval a myslím, že stále pracuje v porodnici, kde jsem rodila a nyní k němu dochazím do soukromé ambulance.Zažila jsem i den, kdy byl zřejmě hodně unavený a nebyl tak příjemný jako jindy, ale co se týče odborné stránky
( vyšetření jizvy před třetím těhotenstvím po dvou porodech sekcí a provedení druhého a třetího císařského řezu) to bylo vždy naprosto v pohodě.Takže přístup má občas pro někoho třeba trochu zvláštní, ale na lékařskou péči si stěžovat nemohu.
A anonymita je fuč, no nevadí.
Děkuju moc za tvou reakci
Možná to bude znít divně, ale asi mu teď budu více důvěřovat
je to pro mně taková berlička, to, že někomu pomohl a že po odborné stránce je to dobré ![]()
@Anonymní píše:
Presne to jsem psalaAle byl i v Motole a je na Kladne tusim.
Jo, to o Kladně mi také vyjelo, když jsem ho hledala na Známém lékaři, nebyla jsem si jistá, že je to ten samý Černý ![]()
Tak uvidíme, co bude dál ![]()
Držím palce, ať dostanete tu nejlepší péči a vše dopadne přesně podle vašeho přání. ![]()
@Anonymní píše:
Jo, to o Kladně mi také vyjelo, když jsem ho hledala na Známém lékaři, nebyla jsem si jistá, že je to ten samý Černý
Tak uvidíme, co bude dál
To je podle mne jiny doktor. Ten v Gennetu je mlady.
Příspěvek upraven 18.06.20 v 14:10
Podle fotografie, kterou jsem si teď na Gennetu našla, abych nešířila bludy, je to on, v nemocnici pracoval již před atestací.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli taky někdo chodí k tomuto doktorovi do Gennetu na Praze 7, a pokud ano, tak jestli vám pomohl či jaké s ním máte zkušenosti?
Já tam chodím teprve krátce, zatím nevím
Prosím nechat anonym, citlivé téma, že se snažíme.