IVF 36+

2730
26.4.16 13:45

IVF 36+

Ahojky holky je tu někdo koho čeká nebo má za sebou IVF či KET??

Já jsem po 1.IVF a nezadařilo se…

Jinak je mi 38 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
73
30.6.16 09:12

Ahoj. Do kategorie spadám, v dubnu mi bylo 36 :-) Na IVF nás teprve začínají připravovat, takže jsem celkem dost neznalá a ráda si nechám poradit. Jinak mám za sebou 2 zamlklé těhotenství, jedno pomocí IUI. Prej IVF metodou PGS by pro nás mohlo být řešení. Ale nikdo nám nezaručí, že to nedopadne stejně, bohužel.
Kde ti IVF dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
30.6.16 19:28

Ahojda, ja sem taky patrim :-D. V listopadu mi bude 37 let. V zari pujdeme na 3. IVF Verim, ze to tentokrat vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
30.6.16 19:32

Ahojik, nam ted taky bylo doporuceno PGS vzhleden k veku. Ale minule jsem pri 1. IVF mela jen jedno embrijko, po druhe 2 a pry to delaji jen kdyz je jich vice. Tak jsem na to sama zvedava.

Kam holky chodite do CARu? My jsme ted presli z Iscaru do Gennetu. Jsme tam moc spokojeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
30.6.16 20:01

@Teri3553 ahojky dělali mi ho v ISCARE. A teď mě čeká 2.IVF ,právě stimiluji :)
@klarrka ahojky chodím taky do ISCARE proč jste odešli jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
1.7.16 21:59

@Romčinka uz jsme tam chodili dlouho, zmena je zivot a nekdy i pomuze :-) Preji at se zadari a je hodne zralych vajuch :-) Jaky mas protokol? Jinak dr Janzerbovska je v Iscare asi nejlepsi. Nebo alespon me sedla nejvic. Ke komu chodis Ty? V Gennetu je fajn, ze opravdu chodim jen k jednomu dr. V Iscare to moc nevychazelo a co doktor, to jiny nazor. To me nekdy fakt matlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
5.7.16 10:30

@klarrka ahojky ja chodím kJaržembovské no včera jsem byla na kontrolním UTZ a na OPU jdu v sobotu, miusela mi prodloužit stimulaci, folikuly byly ještě menší ale mám jich 11-12 tak uvidíme no. Pokud se nezadaří tak taky zkusím Gennet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.21 17:11

Omlouvám se za anonym. nechci, aby o tom někdo věděl a chodí sem známí.
Rozhodli jsme se, že do toho půjdeme.
Děti už máme, jen jsme jich vždy chtěli více a rodinná situace nedovolila snažit se odalší dříve. No a teď je mi 36(manželovi o pár let více) a už to nějakou dobu nejde.
Manžel už byl na spermiogramu a má ho ukázkový.
U mně zatím také žádné problém, kromě malé ovariální rezervy.
Tak jsme se vzhledem k času rozhodli pro IVF.
Mladší už nebudu. A jak to všude začínám číst, tak začínám mít obavy.
Vzhledem k věku budu mít genetiku embrií, mám strach, že nebude co zavádět a pokus na pojišťovnu pryč.
Ale někde jsem četla, že pokud nedojde k zavedení, tak se dá žádat o to, aby se pokus nepočítal.
Je to pravda, vůbec se v tom nevyznám, chtěla jsem věřit doktorům, ale začínám se děsit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex