Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky je tu někdo koho čeká nebo má za sebou IVF či KET??
Já jsem po 1.IVF a nezadařilo se…
Jinak je mi 38 let ![]()
Ahoj. Do kategorie spadám, v dubnu mi bylo 36
Na IVF nás teprve začínají připravovat, takže jsem celkem dost neznalá a ráda si nechám poradit. Jinak mám za sebou 2 zamlklé těhotenství, jedno pomocí IUI. Prej IVF metodou PGS by pro nás mohlo být řešení. Ale nikdo nám nezaručí, že to nedopadne stejně, bohužel.
Kde ti IVF dělali?
Ahojda, ja sem taky patrim
. V listopadu mi bude 37 let. V zari pujdeme na 3. IVF Verim, ze to tentokrat vyjde ![]()
Ahojik, nam ted taky bylo doporuceno PGS vzhleden k veku. Ale minule jsem pri 1. IVF mela jen jedno embrijko, po druhe 2 a pry to delaji jen kdyz je jich vice. Tak jsem na to sama zvedava.
Kam holky chodite do CARu? My jsme ted presli z Iscaru do Gennetu. Jsme tam moc spokojeni ![]()
@Teri3553 ahojky dělali mi ho v ISCARE. A teď mě čeká 2.IVF ,právě stimiluji ![]()
@klarrka ahojky chodím taky do ISCARE proč jste odešli jestli se můžu zeptat?
@Romčinka uz jsme tam chodili dlouho, zmena je zivot a nekdy i pomuze
Preji at se zadari a je hodne zralych vajuch
Jaky mas protokol? Jinak dr Janzerbovska je v Iscare asi nejlepsi. Nebo alespon me sedla nejvic. Ke komu chodis Ty? V Gennetu je fajn, ze opravdu chodim jen k jednomu dr. V Iscare to moc nevychazelo a co doktor, to jiny nazor. To me nekdy fakt matlo
@klarrka ahojky ja chodím kJaržembovské no včera jsem byla na kontrolním UTZ a na OPU jdu v sobotu, miusela mi prodloužit stimulaci, folikuly byly ještě menší ale mám jich 11-12 tak uvidíme no. Pokud se nezadaří tak taky zkusím Gennet ![]()
Omlouvám se za anonym. nechci, aby o tom někdo věděl a chodí sem známí.
Rozhodli jsme se, že do toho půjdeme.
Děti už máme, jen jsme jich vždy chtěli více a rodinná situace nedovolila snažit se odalší dříve. No a teď je mi 36(manželovi o pár let více) a už to nějakou dobu nejde.
Manžel už byl na spermiogramu a má ho ukázkový.
U mně zatím také žádné problém, kromě malé ovariální rezervy.
Tak jsme se vzhledem k času rozhodli pro IVF.
Mladší už nebudu. A jak to všude začínám číst, tak začínám mít obavy.
Vzhledem k věku budu mít genetiku embrií, mám strach, že nebude co zavádět a pokus na pojišťovnu pryč.
Ale někde jsem četla, že pokud nedojde k zavedení, tak se dá žádat o to, aby se pokus nepočítal.
Je to pravda, vůbec se v tom nevyznám, chtěla jsem věřit doktorům, ale začínám se děsit.