Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem jsem po nepovedeném 1.IVF a čekám na druhý pokus, je tu taky někdo a chce si o tom popovídat???
@Romčinka Ahoj, my jdeme v patek poprvé do CARu na první konzultaci. Tak se sem k tobě pridam, třeba se tu dozvím něco co mi pomůže se zorientovat.
Kde jsi byla v CARu?
@Myska_Plyska ahojky já chodím do ISCARE Praha 7 jak dlouho se snažíte??
My pujdeme do Sanusu. Snažíme se rok. První mimco se podařilo přirozenou cestou.
@Myska_Plyska a co se u vás změnilo že to ted nejde? Moje dvě děti jsou taky přirozenou cestou ale u nás je problém ve spermiogramu ![]()
@Romčinka Ja mam jen jeden vejcovod. Po operaci jsem do 3 mesicu otehnela. První ditko. Ted se snažíme pres rok a nic. Byla jsem na hysteroskopii a biopsii a pry je vse o. k. „az“ na mene pruchozi zbyly vejcovod. Ovulaci mam. Cyklus vcelku pravidelný. V patek jdeme do CARu. Poprve… Poslala me tam ma gynekolozka, ze to tam bude pro peci a snazeni lepsi. Manzelovi tam budou dělat speriogram. Jeste na zadnem nikdy nebyl.
Snad bude mit výsledky vporadku.
Kdyz ne, tak jak se to resi? Ja nemam nic nacteno.
@Myska_Plyska no záleží jak moc by bylo spermio špatné, pokud jen zhoršenétak stačí IUI to je šetrná metoda, lze jít až na 6 pokusů…
@Romčinka Ahojda, prosim, ze pisu az ted. Uzivame si venku slunicka.
Speriogram manželovi v patek nedelali. Pry kdyz se nam první ditko podařilo prirozene nebude problém z jeho strany.
Ja ted v pondělí pujdu na krev-hormonální profil a pokud budu mit v kvetnu ovulaci z praveho vajecniku zkusime IUI. ( Na leve nemam vejcovod, takze IUI jednou za 2 mesice) zkusíme to pry dvakrát, jestli se zadari.
@Myska_Plyska ahoj to se divím že neudělali spermiogram, příteli se třeba mění každý měsíc…držím palečky at IUI dobře dopadne ![]()
@Romčinka Noo. Take jsme se divili, ale prostě to pry zkusime. Oni vysledek uvidi. Vzdyt pred IUI musí stejne spermie zkontrolovat a procistit.
Jinak moc dekuji za přání. Asi vis, jak moc bych si to prala ![]()
@Myska_Plyska ano vím je to těžké pořád na to čekat ale snad se jednou zadaří ![]()
Ahoj holky, v létě se s přítelem chystáme na IVF do gynemu k panu Mrázkovi, máte nějaké rady pro začátečníci? ![]()
@Kimme ahoj, tak se bývalý přítel vrátil nebo se našel nový?
Ale je fajn, že se mimča nakonec dočkáš. Tak ať se zadaří ![]()