Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak jsme se s manželem po 4 letech, co se nám narodilo první dítko rozhodli, že mu pořídíme sourozence. Už u Daníka byl problém s otěhotněním, potvrdili mi PCOS (syndrom polycistických vaječníků), nezabírala mi v CARU ani jejich léčba, co jediné pomohlo byla laparoskopie a do měsíce mi doktor potvrdil těhotenství. Každopádně ted řeším situaci, že koncem března dorazila MS po vysazení HA, pak už jsem prášky nebrala, a je to cca 3-4 dny co cítím tupou bolest na pravé straně podbřišku. Buď sama dorazila ovulace, a tělo reaguje bolestí, nebo se nějak zadařilo a otěhotněla jsem hned na poprvý od vysazení léků
. Tuhle totožnou bolest jsem měla i u Daníka, než jsem zjistila, že jsem těhotná, tak nevím co si myslet jestli to je zpožděná ovulace, nebo už se zahnižduje oplodněný vajíčko, nebo další ze série cyst co se mi často tvoří ![]()
Tak krátce po vysazeni ha to muže byt cokoli
pockala bych zda dorazí nějak rozumné další ms a pokud ne tak skakni k dr
@Tichošlápek No já právě MS díky PCOS nemívám, takže nevím co to je a zda vůbec něco dorazí…zítra běžím k doktorovi, už vzhledem k tomu, že plánujem další dítko a potřebuju něco na úpravu cyklu…pokud možno CARu se už chci vyhnout.
@Pettule69 teď nevím, jaká mas vyšetření po porodu apod, ale mne se po něm samo od sebe srovnalo tělo a otěhotněla jsem na jediný pokus poté, co první snažení o dítě trvalo veky a zadarilo se až s pomoci lékařů. Držím palce ![]()
@Tichošlápek no po porodu jsem zatím nebyla na žádném vyšetření, ale nebrala jsem rok antikoncepci, dodávám, že jsem nekojila, a stejně MS nikde, pak jsem po 3/4 roce skončila na pohotovosti s masivním krvácením, protože mi hrozně narostla sliznice, takže to byl taky mejdan…no uvidím co mi zítra doktor řekne, jestli mě pošle zase na endokrinologii, kvůli zjištění hladiny hormonů nebo jak…jako bylo by super, kdybych už těhotná byla, ale moc se mi tomu nechce po tom co jsme zažili před malým věřit… ![]()
Pokud máš pocit, žebys mohla být těhotná, nechala bych tomu tak 3 týdny, zašla si na krev a pak až řešit tu úpravu cyklu…
@Gosi To je to, nevím co to je, že to tak bolí
byla bych ráda, kdyby to vyšlo hned, ale po předchozích zkušenostech tomu nějak moc nevěřím…aspon doktor koukne, zda to není další cysta ![]()