Špatné spermio - co dělat

368
21.4.16 12:56

špatné spermio - co dělat

Ahoj holky, včera jsme zjistili ze mame dost spatne výsledky spermia. a vypada to ze budeme muset podstoupit IVF. akorát se v tom trosku ztracim. vim ze jsou 3 pokusy hrazene pojišťovnou, ale to je asi tak všechno :mrgreen:
k doktorovi jsem objednana az za mesic a chtěla bych co nejvic zjistit od vas :) poradite???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
800
21.4.16 13:01

No pojišťovna pouze přispívá, i tak si připrav minimálně 25-30 tisíc že vás to bude stát.
Ale stojí to za to, peněz netřeba litovat :)
Kdyžtak napiš sz co potřebuješ vědět. Už jste byli v CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.4.16 13:22

Tak se ptej, s cim presne potrebujes poradit ;) Tady se najde spousta zkusenych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.4.16 13:28

Pajka89
nevis na jak dlouho uschovají zmrazena vajíčka??? byla jsem ted na operaci a představa ze jdu znova pod narkózu…sem si rikala ze bych si par nechala zmrazit, at to nemusim podstupovat znovu, kdyby to nevyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.4.16 13:39

A jestli to teda dobře chápu, pojistovna prispiva jen na zavedeni 3 embryi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.4.16 13:45

Vajicka se daji schovavat mrazena v dusiku cela leta, treba deset let a nemelo by to na jejich kvalitu mit zadnej vliv. Na jake jsi byla operaci? Odber vajicek je taky operace v narkoze. Ted tomu uplne nerozumim :think: Pojistovna prispiva na 3 cykly ivf. Pokud si nechas zavest jedno embryo, tak prispiva na 4. Ale i tak si pripravte nekolik desitek tisic. Zalezi na centru a na spouste dalsich okolnosti. My jsme za jedno ivf doplaceli 40tis :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
21.4.16 13:49

Zmrazení 5tis plus každoročně poplatek na udržení.
My jsme si nechali zavést dvě embrya a říkali nám, že pokud bysme šli příště, tak už nám dají jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.4.16 14:03

Byla jsme na laparoskopii a docela dost blbe snasim narkózu, ale nic jiného mi nezbyva nez to podstoupit. cekat na nejaky zazrak se mi uz nechce cekat. a od okoli slysim jak sem stara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.4.16 15:14

Pri odberu vajicek je ta narkoza jenom kratka a ne moc hluboka. Cely cyklus ivf neni nic moc prijemneho, ale zvladnout se to urcite da. Zensky vydrzi pro dite fakt vsechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.4.16 15:35

To je mi jasny, ze pokud chci mit s manželem prcka, tak jedine IVF.tak uvidim. jste moc hodne ze jste napsali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí