Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, včera jsme zjistili ze mame dost spatne výsledky spermia. a vypada to ze budeme muset podstoupit IVF. akorát se v tom trosku ztracim. vim ze jsou 3 pokusy hrazene pojišťovnou, ale to je asi tak všechno ![]()
k doktorovi jsem objednana az za mesic a chtěla bych co nejvic zjistit od vas
poradite???
No pojišťovna pouze přispívá, i tak si připrav minimálně 25-30 tisíc že vás to bude stát.
Ale stojí to za to, peněz netřeba litovat ![]()
Kdyžtak napiš sz co potřebuješ vědět. Už jste byli v CAR?
Tak se ptej, s cim presne potrebujes poradit
Tady se najde spousta zkusenych ![]()
Pajka89
nevis na jak dlouho uschovají zmrazena vajíčka??? byla jsem ted na operaci a představa ze jdu znova pod narkózu…sem si rikala ze bych si par nechala zmrazit, at to nemusim podstupovat znovu, kdyby to nevyslo
A jestli to teda dobře chápu, pojistovna prispiva jen na zavedeni 3 embryi??
Vajicka se daji schovavat mrazena v dusiku cela leta, treba deset let a nemelo by to na jejich kvalitu mit zadnej vliv. Na jake jsi byla operaci? Odber vajicek je taky operace v narkoze. Ted tomu uplne nerozumim
Pojistovna prispiva na 3 cykly ivf. Pokud si nechas zavest jedno embryo, tak prispiva na 4. Ale i tak si pripravte nekolik desitek tisic. Zalezi na centru a na spouste dalsich okolnosti. My jsme za jedno ivf doplaceli 40tis ![]()
Zmrazení 5tis plus každoročně poplatek na udržení.
My jsme si nechali zavést dvě embrya a říkali nám, že pokud bysme šli příště, tak už nám dají jen jedno
Byla jsme na laparoskopii a docela dost blbe snasim narkózu, ale nic jiného mi nezbyva nez to podstoupit. cekat na nejaky zazrak se mi uz nechce cekat. a od okoli slysim jak sem stara
Pri odberu vajicek je ta narkoza jenom kratka a ne moc hluboka. Cely cyklus ivf neni nic moc prijemneho, ale zvladnout se to urcite da. Zensky vydrzi pro dite fakt vsechno ![]()
To je mi jasny, ze pokud chci mit s manželem prcka, tak jedine IVF.tak uvidim. jste moc hodne ze jste napsali